Kórházba került Chrissy Teigen: a várandós modell innen üzent rajongóinak

chrissy teigen Forrás: David Livingston/Getty Images
A várandós modell ezúttal sem titkolózott rajongói előtt, és elárulta, miért kellett sürgősen kórházba vinni. A joy.hu cikke.

Nyár végén derült ki, hogy Chrissy Teigen harmadik babájával várandós, ami valódi csodának számított a sztárpár életében. Első két gyermekük ugyanis lombikbébi programban született, és a modellnek azt mondták, nem valószínű, hogy természetes úton valaha is teherbe eshet.

A modell egy ideje már veszélyeztetett terhesnek lett nyilvánítva, így szigorúan csakis a pihenésre koncentrálhat. Azonban tegnap este Chrissy Teigent sürgősen kórházba kellett szállítani, mert komoly vérzés kezdődött el nála. Erről a rajongóknak Instagramon is beszámolt:

Mind tudjuk, hogy néhány hete ágynyugalomra kényszerültem. És ez nagyon szigorú ágynyugalom, azaz csak gyorsan pisilni kelhetek fel, és ennyi. Hetente kétszer fürdők, nem zuhanyozhatok... És mindig, mindig vannak vérzéseim. Most körülbelül a terhességem felénél tartok, és egy hónapja vérzek. Talán egy kicsit kevesebb ideje. És ez több, mint a menstruáció [...]