Channing Tatum: izomtiborból lement gyerekbe

Channing Tatum (balra) Forrás: Getty Images
Megvan Channing Tatum? Az a hollywoodi színész, akinek a kockás hasfalán tormát lehetett volna reszelni? Nos, a karantén alatt apaságból vizsgázott. Méghozzá, csillagos ötös fölé.

A karantént sok mindennel ki lehetett húzni. Gyúrással, ivással, esetleg ittasan gyúrással... Channing Tatum, a modellből lett hollywoodi sztár valami egészen másba kezdett. Tatum igazi LHT (Legkigyúrtabb Hasfal-Tulajdonos) – leghíresebb szerepe is a Magic Mike című film, amiben elég sokat látni őt, meg egy csomó kigyúrt, beolajozott, félmeztelen fickót.

Ne kerülgessük a forró kását: Channing Tatum, ez a két lábon járó izomtibor, hétfőn mutatta be első gyerekkönyvét. A címe: The One and Only Sparkella. Magyarul fordításban a címe talán az lehetne: Én egyetlen Csillámkám. (De lehet, hogy nem ez lesz.) Tatum ezt írta ki az Instagramjára: "Srácok, hát lehet, hogy ez egy kicsit meredek tőlem, de a karantén idején véletlenül bezártam magam a hétéves lányom szobájába. És ekkor meglepő fordulatként rábukkantam gyermeki önmagamra is. Végül aztán ez lett belőle: egy könyv a lányomnak. A bennem lakozó kislánytól." A könyvet a gyermekének így dedikálta: "Everlynek, a legragyogóbb, varázslatos lénynek, akit valaha ismertem. Te vagy a legnagyszerűbb tanárom."

Tatum a sajtó előtt pedig ilyeneket mondott:

Egytelen vágyam, hogy még több időt tölthessek el azzal, hogy együtt játszunk azokon a csodás képzeletbeli vidékeken, amit együtt teremtettünk meg. És ezt tanácsolom minden lányos apának. Viselj bármit, táncolj bárhogy, mindegy: csak legyél olyan elragadó, amilyen csak lehetsz. Hidd el, a gyerekek mindezt százszorosan visszaadják.

A könyv egyébként egy Ella nevű kislányról szól, aki szereti a csillámos cuccokat, az iskolában pedig csúfolják, amiért diszkó-gömböt megszégyenítő cipőket visel. Ám a papája közbelép, és megtanítja Ellának az önkifejezés szabadságát, és azt, hogyan szeressük önmagunkat. A könyv 2021 májusában fog megjelenni.

Forrás: CNN

Egyebek mellett erre készít fel a Lili és a bátorság című mesekönyv