Chadwick Boseman utolsó bejegyzése minden eddiginél népszerűbb lett a Twitteren

Borítókép: Chadwick Boseman utolsó bejegyzése minden eddiginél népszerűbb lett a Twitteren Forrás: GettyImages
Még mindig nem hisszük el.

A joy.hu cikke.

Augusztus 29-én Chadwick Boseman családja egy utolsó tweetet tett közzé a színész Twitter-oldalán, amelyben bejelentették a szomorú hírt, hogy a négy évnyi vastagbélrák elleni csata után a sztár elhunyt. A hír az egész világot megdöbbentette, még mindig nehéz elhinni, hogy az élet ilyen igazságtalan, ezt a mérhetetlen űrt pedig a Twitter egyik legfrissebb posztja is igazolja, mely szerint Chadwick Boseman fiókjának utolsó tweetje minden idők legkedveltebb bejegyzése a platform történetében, a like pedig ebben az esetben egyértelműen a részvét kifejezését jelenti.

A valaha legtöbbet like-olt tweet.
Tisztelgünk egy király előtt.
#WakandaForever

Tette közzé a Twitter a hivatalos fiókját, ezzel csatlakozva ahhoz a több mint 7 millió felhasználóhoz, aki megnyomta szívecskét Chadwick Boseman oldalának utolsó posztja alatt, és ahhoz a 3 millió emberhez, aki kommentelt is, ilyen elképesztő számra eddig sosem volt példa.

Chadwicket 2016-ban diagnosztizálták a III. stádiumú vastagbélrákkal, és az elmúlt 4 évben komoly harcot vívott a betegég ellen. A sztár a számtalan műtét és kemoterápia közben is végig dolgozott, karrierje csúcsára ért, mikor megkapta a Fekete Párduc szerepét. Chadwick Boseman sosem beszélt a nyíltan a nyilvánosság előtt betegségéről, bár az év elején már aggódni kezdtek érte e a rajongók, ugyanis a sztár nagyon lefogyott. Chadwick 42 évesen, felesége és családja körében vett búcsút az élettől.