10 fotó, amely emléket állít a három éve elhunyt Carrie Fishernek

Carrie Fisher,leia,emlék Forrás: Getty Images
Carrie Fishert rengetegen szerették. A három éve elhunyt színésznő kedvességével és szerénységével mindenkinek példát mutatott…

A Star Wars filmek Leia hercegnője ismert családba született. Édesapja, Eddie Fisher az 50-es évek egyik legkedveltebb előadója volt. Anyja, Debbie Reynolds színésznő több Hollywood egyik legnagyobb csillaga volt az 50-es évektől kezdve. Carrie Fisher a 70-es években vált ismertté, amikor megkapta Leia szerepét és rengeteg fiatal lány és nő példaképévé vált. A hercegnő, egy erős női karakter, sokakat inspirált és az őt megformáló Fisher mindig hű maradt Leiához. Bár a színésznő életét végigkísérte a hírnév, mindig szerény tudott maradni. Fisher bipoláris zavarral és drogproblémákkal küzdött; nem is titkolta ezeket. Könyveket írt és beszédeket mondott problémáiról, erőt adva ezzel másoknak.

Carrie Fisher 2016-ban egy európai út után repült vissza Los Angelesbe, amikor a repülőn rosszul lett. A színésznőnek szívinfarktusa volt és bár kórházba szállították, pár nappal később elhunyt. A világ a személyében elveszített egy példaképet.

Nézzétek meg a galériánkat, amivel Carrie Fisherre emlékezünk!