Cam-lánnyá váltam a COVID-19 alatt

Cam-lánnyá váltam a COVID-19 alatt
Forrás: Wikimedia commons

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

K

Klári mindent megtervezett. Halasztott a főiskolán, és egy ruhaüzletben dolgozott eladóként, mert pénzt akart megtakarítani a tanuláshoz való visszatérésre. Aztán berobbant a COVID-19. Nagyon kevés jövedelme maradt, akárcsak a többi fiatalnak, aki a világjárvány miatt elveszítette a munkáját. Tudta, hogy másik állást kell találnia, amíg el nem simulnak a világban a dolgok. De másként alakult. Elmeséli, hogyan.

Ez az írás személyes történet, benne véleménynyilvánítással, amelyek nem feltétlenül egyeznek a szerkesztőség álláspontjával.

Idős édesanyámmal élek egy háztartásban, akivel nagyjából megfelezzük a költségeket. Anyukám nyugdíja szinte semmire sem elég, ráadásul krónikus betegsége miatt alkalmi munkát sem mert elvállalni a vírus alatt, így nekem kellett új bevételi forrás után néznem. Egy barátnőm ajánlotta a cam-lehetőséget, én pedig - némi habozás után - éltem vele. Tulajdonképpen nincs más dolgom, mint intim szexuális tevékenységeimet webkamera vagy a telefonkamera segítségével online közönség számára közvetíteni. Egy videómegosztó oldalhoz csatlakoztam, amely igen népszerű a digitális térben, és ahol a felhasználók fizetnek a privát tartalmakért.

A koronavírus alatt a szájt nézőszáma gyorsan emelkedett. Az emberek otthon rekedtek, és a négy fal között sokan rászoktak a digitális szexuális szolgáltatásokra. A vírus alatt és azóta is jó néhány videót és fényképet tettem közzé, feliratkozókat gyűjtöttem össze, és így havonta lényegesen több pénzt keresek, mint korábban, amikor még eladóként dolgoztam.

A „munkaidő” heti néhány órát vesz igénybe. A felvételre előkészítem a testemet: gondosan eltávolítom a szőrzetet, sminkelek, fésülködöm, elkészítem az aktuális frizurámat, vagy szép parókát választok. Kitalálom a koncepciót, kísérletezem a megfelelő felvétellel, új pózokat próbálok ki. Arra mindig nagyon ügyelek, hogy ha teljesen meztelen vagyok, az arcom még véletlenül se legyen felismerhető.

Mindig felszabadultabb voltam a kortársaimnál, és sosem féltem kifejezni a szexualitásomat. Szerettem izgatóan öltözni, szerettem a flörtöt, a vágykeltést. A „forgatást” kifejezetten szórakoztatónak találom, élvezem, hogy más emberek megnézik a felvételeimet. Persze nem lehet boldoggá tenni az összes embert. A beszólások, amelyek főleg nőktől érkeznek a „cam-lánynak”, nagyon idegesítőek. Sokan nem értenek egyet a digitális szex gondolatával, tehát sok negatív reakciót kapok, de igazából nem érdekel.A kritikusaim egy része azt állítja, hogy a digitális szex kizsákmányoló vagy antifeminista dolog. Nem igazán értem, miért lenne az. Én feminista vagyok, harcolok a jogaimért, azt teszek a testemmel, amit akarok. Ez a legfontosabb dolog a számomra. A férfiaknak mindig megengedték, hogy szabadon kifejezzék szexuális vágyaikat, és soha nem törtek pálcát felettük. Én miért esek más megítélés alá? A barátaim és az ex-munkatársaim pontosan tudják, mit csinálok, és senkinek sem volt rólam rossz véleménye. Manapság a legtöbb ember – legalábbis a környezetemben - elfogadja a hasonló dolgokat. A testvérem például közömbös volt, nem mondta, hogy "büszke vagyok rád", de megértette a döntésemet. Apám nem tud róla – ő jóval szigorúbban ítélne meg –, de anyám igen. Nem mondom, hogy örül neki, de lassan belenyugodott.

Az előfizetőim pénzt adnak a tartalmak megtekintéséért, tehát nem akarják azokat továbbadni. Én megbízom bennük. Persze mindig lehetnek rosszakarók, ezért azt szoktam mondani a többi lánynak, hogy ne mutassák meg az arcukat, és ne tegyenek közzé semmilyen személyes üzenetet. Ha valami baj történik, akár blokkolhatjuk is a felhasználókat, és egyáltalán nem kell beszélgetnünk velük, ha ettől nagyobb biztonságban érezzük magukat.Nem szándékozom örökre ezt csinálni, de egy darabig még biztosan benne maradok, függetlenül attól, mi következik a világban. Bár ez csak egy munka, számomra nagyon kreatív és szórakoztató, szépnek érzem magam tőle, én vagyok a saját főnököm, én állítom fel a szabályokat, úgy fejezem ki magam, ahogy akarom, ráadásul nem is túl időigényes. Ha majd visszamegyek dolgozni a való világba, egyszerre végzek kétféle munkát – ezt és valami hagyományosabbat –, és a jövőben több lábon állok.

Tovább olvasok
Kép
A saját esküvőmön ismertem meg életem szerelmét, aki nem a vőlegényem volt

Azért a többségünk úgy készül a saját esküvőjére, hogy aznap élete szerelmének mondja ki a boldogító igent, fogad örök hűséget, megy bele a jóban-rosszbanba, holtunkiglag, holtáiglan. Eszter is így kelt fel azon a fülledt, nyári, szombati napon, amikor szentül meg volt győződve arról, hogy pár óra múlva ahhoz a bizonyos nagy Ő-höz megy hozzá. De nem. A nagy Ő ugyanis ott várta őt a saját lagziján, a vendégek között.

Kép
Miért olyan különlegesek az októberi gyerekek?

A tudománynak erre is megvan a válasza. Egészen pontosan 5 válasza.

Kép
Napi horoszkóp október 21.: a Skorpiók kilépnek a komfortzónájukból, a Vízöntők komoly kihívás előtt állnak

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz izgalmas üzeneteket küldtek ismét a csillagok!

Kép
Sipos Pál tettei nem évülnek el: Visszatérés Epipóba

Kávéztunk tanár barátnőmmel, fecsegtünk mindenféléről, és akkor egyszer csak nekem szegezte a kérdést: Olvastad azt a cikket? Milyen cikket, kérdeztem. Nézett. Nem is tudsz róla? Mindenki erről beszél. Én akkor hallottam életemben először Sipos Pálról.

Kép
Legyen buli a szüret! – Íme, 5 biztos tipp hozzá

A bor összehoz – ezt régóta tudjuk. De az talán sokaknak új információ, hogy magának a borkészítésnek is megvan ez a varázsereje, kezdve rögtön a szürettel. Ahogy egy disznótor vagy egy paintball csata, úgy a szőlő betakarítása is lehet igazi társasági esemény – annyi különbséggel, hogy ez utóbbi biztos nem ér véget naplementével.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem