Híres emberek, akik beismerték, hogy visszaestek

dax shepard,függőség Forrás: Getty Images
A napokban Dax Shepard színész és példás családapa a podcastján bejelentette, hogy 16 tiszta év után újra a kelleténél több fájdalomcsillapítót szedett be. A gyógyszerfüggőség legalább olyan veszélyes tud lenni, mint az illegális szerek, és Shepardnak, úgy tűnik, sikerült a helyén kezelnie a botlást.

16 tiszta év után visszaestem, jelentette be Dax Shepard színész a napokban a podcastjának egyik friss adásában. Shepard, aki Kristen Bell színésznő férjeként is ismert, fiatal korában alkohol- és drogproblémákkal küzdött, majd 2012-ben, egy motorbaleset után fájdalomcsillapítókat szedett, méghozzá a kelleténél többet. Most, 8 évvel később ismét volt egy motorbalesete, aminek következtében eltörte a kezét. Az orvos által felírt fájdalomcsillapítók helyett recept nélkül kaphatókat kezdett beszerezni, és ezekből jóval többet szedett be, mint kellett volna.

„Tudtam, hogy ez a mennyiség kemény elvonási tüneteket fog okozni. Nagyon magányosnak éreztem magam, mint akinek óriási titok nyomja a vállát” – mondta a podcastban. Néhány héttel később színt vallott a feleségének és átadta neki a fájdalomcsillapítókat.

Ezek a gyógyszerek, bár legálisak, nagyon is veszélyesek lehetnek olyan emberek számára is, akik akár évek óta nem nyúltak drogokhoz vagy alkoholhoz.

Most bemutatjuk öt további híres ember hasonló küzdelmét, kattints a galériára: