Borítókép: Merőben eltér egymástól a férfi, női TOP 5 szexfantázia Forrás: Pixabay.com/ 99mimimi

Merőben eltér egymástól a férfi, női TOP 5 szexfantázia

Vajon miről fantáziálnak a nők és a férfiak, ha a szex van gondolataik fókuszában?

Az alap felállás szerint a nők és a férfiak -döntéseik, választásaik tekintetében- olyanok, mint két távoli bolygó: eltérő rendszerek szerint működnek, más a motivációjuk. A legalapvetőbb kérdésekben is sokszor pont az ellentétes dolgokat látják fontosnak. Szokták mondani, olyan mintha a két nem képviselője más-más filteren keresztül szemlélnék a világot.

Ezek után adja magát a kérdés, hogy miért ne maradna meg ez a különbözőség, a szexuális fantáziák terén is? Persze, ha párkapcsolatban élsz, és minden jól működik köztetek, akkor a szexuális fantáziátok tárgya összhangba is kerülhet egymással, aminél lássuk be, nincs is jobb!

Hogy a szexuális összhang még erősebb legyen köztetek, tegyetek egymás felé egy bátor lépést és osszátok meg egymással vágyaitokat. Beszéljetek róluk, kérdezzétek meg párotokat, benne lenne-e valami újban. Hármasban, sztriptíz, szerepjátok vagy épp egy szokatlan helyszín a szerelmeskedésre- a lehetőségek tárháza végtelen és csak rajtatok múlik milyen játékba viszitek el egymást.

Galériánkban azt a TOP 5 szexfantáziát hoztuk el, amit a férfiak és a nők a leginkább szeretnének megélni párjukkal.