5 Tinder-tipp Rékától, hogy találd meg az Igazit

Borítókép: 5 Tinder-tipp Rékától, hogy találd meg az Igazit Forrás: GettyImages/Martin Dimitrov
Réka fél évig volt fent a Tinderen és számára abszolút pozitív élményeket hozott. Most elmeséli, milyen szempontok alapján választotta ki a randipartnereit és milyen taktikákat vetett be az ismerkedésnél.

"Olvastam a Tinderes cikkedet, és úgy gondoltam, hogy megosztom veled az én élményemet, ami ugyan nem egy kerek történet, de lényegesen pozitívabb. Tényleg mindenkinek az ugrik be elsőre az appról, hogy csak egyéjszakás kalandokra való és sokan felszínes bunkók, de ez egyáltalán nem az, amivel én találkoztam."- írta nekem Réka.

"Magyarországon legutóbb négy éve voltam hosszabban Tinderen, akkor 19 voltam, 20-24 éves fiú korosztályt keresve. Az első sokk az volt, hogy mennyire nyíltak az emberek. Igen, volt, aki egyéjszakás kalandot akart, és volt, aki feleséget keresett, de mindkettő kiderült egy-két nap beszélgetés után. Nem kellett egy randin kínosan rájönni, hogy mást szeretnénk, nyíltan kimondtuk mindketten, hogy miért vagyunk itt, és elfogadtuk udvariasan és kedvesen, ha a másiknak ez nem volt oké, és nem szeretnénk tovább beszélgetni.

A második meglepetés az volt, hogy mennyit tanított az a fél év, amíg fent voltam, a saját és mások szexualitásáról."

Miután elolvastam Réka levelét, megkértem, hogy mesélje még azt el, hogy milyen szempontok alapján választotta ki a randipartnereit Tinderen, ha ennyire jó tapasztalatai vannak, csak van valami elve, amit követ az ismerkedésnél.

1. Sokat kérdeztem a másikról, és nem volt szimpatikus, ha nem érdeklődtek irántam és kérdeztek vissza. Ha úgy éreztem, hogy csak én fektetek energiát a beszélgetésbe, akkor annak vége lett egy idő után.

2. Nem húztam olyat jobbra, akit úgy kezdte a bemutatkozást, hogy nem hiszi, hogy van itt egyetlen normális lány, vagy minden lány csak egyet akar. Ha általánosított, akkor balra ment.

Ha kíváncsi vagy Réka további tinderes tapasztalataira, jótanácsaira, hasznos taktikáira, kattints ide és olvass tovább!