„Ne mindig ugyanúgy!” – Tükör, gyöngysor és más nyalánkságok, amelyektől újra izgalmas játék lesz az együttlét

Borítókép: „Ne mindig ugyanúgy!” – Tükör, gyöngysor és más nyalánkságok, amelyektől újra izgalmas játék lesz az együttlét Forrás: Getty Images/iconogenic
"Ne mindig ugyanúgy!” – ez lehetne a legegyszerűbb tanács arra, hogy hogyan lehet fenntartani a szexuális izgalmat egy hosszú távú párkapcsolatban. Több kutatás szerint, ha mindig ugyanúgy csináljátok, a szex monotonitása egy idő után megöli a szexuális vágyat. Vagyis tényleg érdemes legalább egy picit máshogy csinálni, valami apróságot belevinni – ezekre hoztunk most pár ötletet.

Sok párnál kialakul egy jól bevált szexkoreográfia: ki hova nyúl, nyal, milyen pozitúrában legyen. Ami persze egyrészt tök jó, mert ez jó esetben azt jelenti, hogy ismerik egymást, vagyis tudják, hogyan lesz jó a másiknak. Ugyanakkor a szex monotonitása egy idő után megöli a szexuális vágyat. Persze lehet keményebb dolgokat bevállalni, kinek mi esik jól, de ebben a cikkben nem a BDSM alapjairól lesz szó.

Tükör, tükör, tükör

Ha eddig nem, akkor ezután vonjátok be a lakás tükreit vagy tegyetek végre egy tükröt az ággyal szembe. Ez nem jelenti azt, hogy folyamatosan magatokat kell nézni közben, de ha van kedvetek, miért ne? Felejtsd el, hogy szerinted nagy a segged, szex közben sem jó ezzel foglalkozni! Azért vagytok ott, mert mindketten akartok egymással szexelni.

Beszerzési hely: például az IKEA

Gyöngysor

Hű, már csak az orál szexben annyi lehetőség van az újításra! A gyöngysor kicsit olyan, mint a nyelvpiercing, csak nem kell állandóan a szádban tartani. Teljesen mindegy, hogy csaj vagy pasi, működik mindegy irányban – rátekerni, húzogatni, azzal nyalogatni abszolút ér. Tényleg csak próbálgatni kell, hátha bejön.

Beszerzési hely: second hand/vintage boltok. Arra vigyázatok, hogy ne műanyagot vegyetek, mert le fog kopni róla a festék a testnedvek miatt, vegyetek üveget inkább!

A cikk folytatásáért és további nyalánkságokért kattints ide!

És egy kis érdekességként következzenek furcsa, ám mégis gyakori szexfétisek