Tényleg vége: JLo és Alex Rodriguez szakítottak és már azt is tudjuk, mi az oka!

Borítókép: Tényleg vége: JLo és Alex Rodriguez szakítottak és már azt is tudjuk, mi az oka! Forrás: GettyImages/Rob Kim
Már hetekkel ezelőtt felröppent a hír, hogy vége a szerelmi idillnek és esküvőre sem kerül sor Jennifer Lopez és Alex Rodriguez között. Akkor a pár még cáfolt, most azonban hivatalos közleményt adtak ki, melyben megerősítették, már nincsenek együtt, egy párhoz közelálló barát pedig azt is elárulta, mi vezetett a szakításukhoz.

JLo és ARod négy évig alkottak egy párt és sokan drukkoltak nekik, hogy ez a kapcsolat hosszútávra szóljon és egymás mellett megtalálják végre a boldogságot. Nem így lett: felbontották az eljegyzésüket és végleg búcsút intettek egymásnak. Jennifer egyik bizalmasa árulta el, hogy a színész-énekesnőnél elfogyott a bizalom és ez vezetett a szakításhoz.

Már hetekkel a szakításról szóló hivatalos közleményt megelőzően felröppent pár kósza hír, hogy miközben Jennifer filmet forgatott – a „Shotgun Wedding”-et - a Dominikai Köztársaságban, Alex a tévés üdvöskével, Madison LeCroy-jal múlatta az időt és került (test)közeli kapcsolatba.

Hiába tagadta később mindkét fél - mind a 30 éves tévés, mind az 55 éves volt profi baseballjátékos- hogy semmi sem történt közöttük, JLo többé már nem tudott megbízni a kedvesében és kiadta az útját. Egy bennfentes szerint túl sok megoldatlan probléma volt már az énekesnő és a sportoló között és egyre többet veszekedtek.

Igaz, még egyszer megpróbálták helyrehozni a kapcsolatukat: Rodriguez Jennifer után repült a forgatás helyszínére és ott kapták őket lencsevégre ölelkezve, teljes egyetértésben és látszólag boldogságban. De JLo barátai szerint a színésznőben valami megtört, elveszítette az Alex iránt érzett bizalmát és már nem hitt benne, hogy a kapcsolatuk hosszú távon működőképes lesz.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

JLo egy interjúban arról is őszintén vallott, hogy a koronavírus miatti karantén sem tett jót nekik: eleinte élvezték egymás társaságát és hogy – négy gyermekükkel, igazi patchwork családként - sokat lehetnek együtt, ám a szikrát és a szenvedélyt a folyamatos összezártság teljesen kioltotta közöttük. Az sem vált a kapcsolat hasznára, hogy a pandémia miatt kétszer is el kellett halasztaniuk az esküvőjüket.

A kegyelemdöfést a kapcsolatnak kétségtelenül a sportoló hűtlenkedéséről szóló pletykák adták meg, annak ellenére, hogy JLo állítja: „Nem számít, hogy Alex megcsalt-e vagy sem. Ha egyszer a bizalmatlanság felüti a fejét egy kapcsolatban, ha már nem tud őszinte lenni egymással két ember, akkor lépni kell.”

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

A szakítás a sztárpár gyermekeit talán még jobban megviselte. Alex két tini lánya, a 13 éves Ella és a 16 éves Natasha ugyanis saját testvérükként szerették Jennifer 13 éves ikreit, Emme-et és Max-ot.

Jennifer Lopeznek nem ez az egyetlen szakítása, amiről sokat cikkeztek a médiában, nézd meg, melyik hírességtől vált el elég zajosan!