Nyolc hollywoodi pár, akinél szerelem volt első látásra

Borítókép: Nyolc hollywoodi pár, akinél szerelem volt első látásra
Egyesek hisznek benne, hogy bele lehet szeretni valakibe az első pillanatban, mások nem; ezekkel a sztárokkal meg is történt.

Érdekes évforduló 2019. szeptember 25-e: ezen a napon tölti be 50. évét Catherine Zeta-Jones, a férje, Michael Douglas pedig a 75. születésnapját ünnepli. Bizony, a házaspár között napra pontosan 25 év korkülönbség van, és amikor megismerkedtek 1998-ban, még senki sem gondolta, hogy kitartanak egymás mellett.

Douglas hivatalosan még nős volt, bár az előző felesége, Diandra már 1995-ben beadta a válókeresetet; mégis az egész világsajtó azt rebesgette, hogy a hollywoodi veterán felszedett egy huszonéves sztárocskát – tipikus „vén kecske” történet, nem igaz? De a kapcsolat tartósnak bizonyult; a 2000-ben megtartott álomesküvő óta együtt vannak, bár 2013-ban rövid időre szétköltöztek, „hogy újraértékeljék a házasságukat”.

Amit viszont talán még a bulvárrajongók közül is kevesen tudnak: Catherine és Michael kapcsolata klasszikus „meglátni és megszeretni” pillanattal kezdődött. Hogy ilyen nincs? Nos, ők azt állítják, van. És rajtuk kívül még jó néhány sztárpár így van ezzel.

Nézzétek meg a galériát benne a hírességekkel, akik már az első találkozáskor tudták későbbi életük párjáról, hogy ő az igazi: