Világsztárok, akik a legváratlanabb helyen találták meg a szerelmet

Borítókép: Világsztárok, akik a legváratlanabb helyen találták meg a szerelmet Forrás: Reese Witherspoon/Eddie Redmayne/Anne Hathaway/Fotó: Getty Images
Tényleg létezik ekkora szerencse? Az InStyle.hu összeállítása.

Ritka, ha Hollywoodban egy sztárházasság évtizedeket túlél, és még ritkább, ha egy híresség (nem) banális módon hétköznapi foglalkozású párt választ magának a normális élet reményében. Tényleg vannak ugyanis színészek és színésznők, akik nem kérnek a sztársággal sokszor együtt járó kamucsillogásból, és egy forgatás befejeztével alig várják, hogy visszatérjenek a normális életbe, normális párjuk oldalán.

Ők azok, akik sztárgázsijukat nem luxusesküvőkre és feltűnő gyémánt gyűrűkre költik. Ők azok, akik miután megtapasztalták a hírnév mindkét oldalát, azt mondták, kösz nem, szeretnénk egyszerűen csak emberek maradni – minden feltűnést kerülve. És ők azok, akik fancy klubok és rendezvények helyett a tőlük legváratlanabb módon és helyen, a való életben találták meg a szerelmet.

Mai válogatásunk főszereplői már bebizonyították, hogy működhet jól hosszú távon egy házasság világsztár és séf között is!