Színészek, akik egy komoly filmszerep után sokáig nem voltak önmaguk

Borítókép: Színészek, akik egy komoly filmszerep után sokáig nem voltak önmaguk Forrás: Suspiria/ Cinetel Kft.
A lelki teher általában mindig nehezebb, mint a fizikai, ezek a sztárok pedig sokáig gyógyultak egy-egy film után! A joy.hu cikke.

Sokszor úgy tűnhet, egy filmforgatás hangulata mindig vidám, és a színészek élete irigylésre méltóan egyszerű. Csakhogy valójában a legtöbben olyannyira igyekeznek élethű alakítást nyújtani, hogy gyakran még az életveszélyesebb mutatványokat is saját maguk akarják végigcsinálni. Egy korábbi cikkben már be is mutattunk néhány esetet, amikor a színészek kis híján életüket vesztették a forgatáson:

A fizikai mellett a mentális terhelés is nagy, pláne egy horror, dráma vagy thriller elkészítésekor. Sok színész hajlandó egy időre feladni kényelmes életét, és akár azt is bevállalják, hogy az utcára költözzenek (James Franco is csinált ilyet!), míg mások komoly kutatómunkát végeznek, hogy azonosuljanak a karakterükkel. Emiatt pedig megesik, hogy hiába ér véget a forgatás, ők nem tudnak elválni a szerepüktől. Az alábbiakban mutatunk is 6 híres színészt, akiknek komoly terápiára és regenerálódásra volt szükségük, hogy végre ismét önmaguk lehessenek.

Kattints a galériára a folytatásért!