Pózok szerelmeskedéshez, amiktől laposabb lesz a hasad (komolyan!)

shape of you,lapos has,szex Forrás: Twitter
Edzőterem? Az meg mi? Mutatjuk a legszexibb pozitúrákat, amelyek mellesleg még zsírégető hatással is bírnak.

Nincs is jobb, mint egy fülledten erotikus, szenvedélyes éjszaka, nem igaz? Dehogy nincs: egy fülledten erotikus, szenvedélyes éjszaka, amitől még szexibben, márminthogy áramvonalasabban nézel majd ki utána! Bizonyám! Léteznek pozíciók, amelyeknek haslaposító hatásuk van és sokkal élvezetesebbek, mint félóra a futópadon. Namármost kizárólag a hasi zsírt célzó edzés nem létezik, de ez nem is baj, mert a legtöbbünknek a hasunkon rakódott le a legtöbb zsír és onnan is kezd leolvadni először, ha beletesszük azt a bizonyos enerdzsit.

Meg egyébként is: miért ne használnánk a szexet testedzésre? De most tényleg: miért ne?! Aki így dönt, tudnia kell, hogy akkor ér el eredményt (mármint az edzés szempontjából), ha felgyorsul a szívverése és bekapcsolnak az izmai.

Nézzük, képesek vagyunk-e a megfelelő testtájakat megcélozva – nem, most nem a nemi szervekre gondoltunk, hanem az erősítésre váró testrészeinkre – kísérletezni azzal, hogy mi működik és mi nem. Mi az a póz, amit nem könnyű kitartani és éppen ezért ha sokáig tartod, erősítőleg hat rád?

Túl szép, hogy igaz legyen? Oké, győződj meg róla magad: itt van hét pozitúra, ami nem csak szexi, de zsírt is égethetsz vele.