Szexbaleset a sürgősségin

Borítókép: Szexbaleset a sürgősségin Forrás: Getty images
Ritkán az élet is tud olyan történeteket produkálni, mintha egy kreatív rendező találta volna ki. Ez tipikusan olyan. Nem hinném el, ha nem a saját szememmel láttam volna.

Akár a felnőtté válás egyik jele is lehetne, hogy legalább egyszer be kell valamiért menni a sürgősségire. Lehet csupán kísérőként. Én nem voltam ilyen szerencsés és nem kísérőként, hanem páciensként mentem be a kórházba. Viszont annyira voltam mázlista, hogy nem az életveszélyes kategória voltam, ezért csupán 2 óra várakozás után kerültem sorra. Ezalatt az idő alatt, dőltem jobbra balra görcseimben, de egyszercsak olyan ütötte meg a fülem, hogy egyből felfigyeltem rá.

Az eligazító pultban csörgött a telefon és az ott ülő nővér gyorsan fel is vette. Először szimplán nem szólt bele, majd csodálkozva visszakérdezett. Ekkor természetesen a váróban többen felnéztek telefonjukból. Pár adat egyeztetés után kifáradt a pultból és elkezdte az embereket félreterelni. Mondta, hogy egy különleges esetet hoz be a mentő és szükség lesz a helyre. Mindenki félreállt vagy félreüllt a maga lassú tempójában hiszen mindenki azért volt ott, mert nagy valószínűséggel valami fájt a testében.

Viszonylag hamar begördült a különleges eset. Egy fiú meg egy lány voltak azok letakarva egy takaróval, de félreérthetetlen pózban. Próbálták őket gyorsan átvinni a várón, de természetesen mindenkinek megakadt a szeme rajtuk, hiszen nem minden nap történik az ember szeme előtt egy szexbaleset. Természetesen betolták őket egy kezelőbe, de azért a kíváncsi fülek hamar meghallották, hogy mi is történt a szerelmesekkel.

Sajnos együttlét alatt a lány hüvelyizmai begörcsöltek és rászorítottak a férfi péniszére, aki ezáltal nem tudta kihúzni férfiasságát. Gyors izomlazító után sikerült szétválasztani őket, de az emlék garantáltan tovább megmarad mindenkiben.

Tavasszal mindenki elkezd zsizsegni, ennek a galériának a végig lapozgatásával garantáltan maximálisra pörgetheted ezt az állapotot!