Szenvedélyek viharában

Borítókép: Szenvedélyek viharában Forrás: Getty Images
Töltsd meg a vágyat és a szenvedélyt szeretettel és tisztelettel, és cserébe mindent megkapsz a partneredtől és az Élettől.

Az orgazmus a materiális világban megélt egyik legintenzívebb élmény. Mindazon túl, hogy a Férfi és a Nő fizikai szinten ebben az állapotban élheti meg a teljességet, ez egy kilépési pont. Egy kapu, amin belépve az ember egy rövid időre el tud távolodni a fizikai világ nehézségeitől, és egészen biztosan megtapasztalja az élő jelen intenzíven lüktető valóságát. Ennek a pillanatnak a teljesség élménye biztosítja a garantált belépőt a mostba.

Amikor a kéjvágy úgy hatalmasodik el, hogy nincsenek meg az érzelmi alapok, vagy nem elég erősek, akkor az aktus után a teljesség érzését felváltja az üresség. Ez nem azt jelenti, hogy el kéne fojtani a szenvedélyt, mert az nem szabad szárnyalást, hanem keserves vánszorgást eredményezne. És nem is azt, hogy irányítás nélkül kéne szabadjára engedni, mert a zabolátlan szenvedély a kiégéshez vezető legbiztosabb út. Inkább töltsd meg a vágyat és a szenvedélyt szeretettel és tisztelettel, és cserébe mindent megkapsz a partneredtől és mindent megkapsz az Élettől.

A változás fájdalmas lehet, de semmi sem olyan fájdalmas, mint megrekedni valahol, ahová nem tartozol. Készítettem neked egy ingyenes videó sorozatot ami segít elindulni egy boldogabb jövő felé. ITT találod!

Pilát Gábor írásait, gondolatait minden csütörtökön olvashatod itt,
az ÉvaMagazin.hu-n!

Ezen kívül itt találkozhatsz még vele:

www.pilatgabor.hu

www.facebook.com/tabuk.nelkul.a.parkapcsolatrol

www.instagram.com/pilatgabor

8 tipp, amit megtehetsz a hosszabb és intenzívebb orgazmusért