Miért játszanak szeméttel Ashton Kutcher és Mila Kunis gyerekei? Meghökkentő a válasz!

Borítókép: Miért játszanak szeméttel Ashton Kutcher és Mila Kunis gyerekei? Meghökkentő a válasz! Forrás: GettyImages
A koronavírus miatti bezártság a gyerekeket nevelő hírességeket is arra kényszeríti, hogy minden kreativitásukat bevessék az unalom elűzésére. A sztárpár ezzel indokolta, hogy szemetet adott csemetéinek, hogy azzal játsszanak.

Mila Kunis (37) és Ashton Kutcher (42) immár hat éve alkotnak egy párt. Kapcsolatukat két gyermekük, a 6 éves Wyatt Isabelle és a 4 éves Dimitri Portwood születése koronázta meg.

Bár a család nem is lehetne boldogabb, azért a koronavírus pandémia nekik is okozott nehéz pillanatokat. Egy interjúban számoltak be arról, hogy a gyerekeiket annyira megviselte a bezártság, hogy unalmukban minden, kezükbe kerülő tárgyat kipróbáltak, hátha izgalmas játékot kerekíthetnek belőle.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

A szülők minden trükköt bevetettek, hogy lefoglalják a gyerekeiket:

„Kipróbáltuk az összes létező barkácsolós játékot, hobbi kertészkedtünk, festettünk, gyurmáztunk, társasoztunk, de egy idő után annyira ráuntak a gyerekek mindenre, hogy muszáj volt valami újat kipróbálni.

Ekkor jött az ötlet, hogy miért nem készítünk szemétből játékot? „Happy Trash”-nek neveztük el és azóta is töretlen a népszerűsége a családban.

Már magát a „kukázást” is rettentően élvezik, és szakavatott szemmel nézik át a szemetes tartalmát, vajon milyen kincsre bukkannak, amit fel tudnak majd használni.”- meséli Mila Kunis.

A játék lényege, hogy az elmosott, megtisztított műanyag flakonokat, fémdobozokat, csomagoló- és papírzacskókat és mindent, amit még használhatónak tartanak, egy hatalmas zacskóba összegyűjtik – már ez is nagy boldogság a kicsiknek, mivel imádnak válogatni - és amikor unatkoznak, előveszik.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

„Sokan nem is gondolnák, miféle csodákat lehet ezekből a már selejtezésre váró tárgyakból, hulladékokból alkotni! A gyerekeink imádják és sorra készítik a robotokat, űrhajókat, egyéb járműveket, várakat és egész városokat raknak belőlük össze. A legjobb pedig az, hogy miután elkészülnek a remekművek, nagyszerűen lehet velük játszani is! Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

A színész házaspár igazán jó példát mutat, hiszen nem drága játékokkal próbálja lekötni a gyerekei figyelmét, hanem olyan közös családi tevékenységgel, ami egyben rendkívül környezetbarát is.

A sztárpárhoz hasonlóan te is válts környezetbarát szemléletre, amelynek megvalósításához a galériában találsz tippeket: