Spriccelős csajorgazmus: Rita elmesélte, hogy milyen érzés

Borítókép: Spriccelős csajorgazmus: Rita elmesélte, hogy milyen érzés Forrás: GettyImages/Aleksandar Nakic
Hallottál már a spriccelős női orgazmusról? Pedig létezik! Rita saját maga is megtapasztalta és most megosztja veletek az élményét.

Ritával az Instán ismerkedtünk meg – az elsők között írt nekem, amikor elindult a Szexsuli Instagram oldala, azóta is kontaktálunk, ha olyan a téma. Felcsillant a szemem, amikor legutóbb rám írt, hogy képzeljem el, a spriccelős orgazmus létezik, és ő átélte. Bevallom nekem eddig a squirting jelensége túl mainstream pornós kategória volt. Whitney Cummings egyik csodás stand-upjában alázza porba kellő iróniával a műfajt, de ahogy Rita leírta az élményét, abból kiderül, hogy a spriccelős orgazmus is tud eszméletlen intim lenni.

"28 éves múltam, és nem hittem abban, hogy a spriccelős orgazmus valóban létezik. Egészen év elejéig, amikor is megtörtént a hihetetlen. Jelenleg azt mondanám, partner -és hangulatfüggő, de eddig egyetlen férfi juttatott el így a csúcsra. A partnerem nem a párom, hanem egy különleges társ, nem is tudnám a hagyományos címkékkel bekategorizálni. Lelki társ, mentor, tanító és szexguru. Vele élem meg azt, hogy szerelem nélkül is tudok valakit szeretni és vágyni rá. Továbbá ő volt az első, akivel megtörtént az, hogy ránéztem, és az volt az első gondolatom, hogy elszórakoznék vele az ágyban. Ez végül megtörtént és első perctől kezdve igen mély bizalommal vagyunk egymás felé. Ez a téma egyáltalán nem került szóba köztünk előtte. Amikor először lefeküdtünk, az egy kellemes beszélgetéssel indult egy koktél mellett, majd masszázzsal folytatódott. Én feküdtem, a partnerem pedig átmasszírozta a teljes testemet. Persze amikor már a hátamra fordultam, ez átcsapott erotikus üzemmódba..."

További gyönyörfokozó tippekért nézd meg a galériában, mit ajánl a nőgyógyász: