Szextelefon, a tipikus home office munka

maszturbál,pelenkafétis,szexfantázia,szextelefon,szex,szexsuli Forrás: Unsplash
“Egy sztriptízbárban dolgoztam sminkesként, ahol az egyik lány folyton arról áradozott, milyen jó otthonról dolgozni, és milyen sok pénzt tud összeszedni szextelefon operátorként."

Amíg hallgattam azt a lányt, belegondoltam, hogy ezt én biztosan nem tudnám csinálni. De belémette magát a kíváncsiság, így végül felhívtam egy ezzel foglalkozó céget, hogy érdeklődjek a részletekről. Biztosra vettem, hogy ez az üzlet alapvetően illegális, de meglepetésemre kiderült, hogy kicsit sem az.

A szexsuli.hu cikke.

A "klines" telefonál, a menüből kiválasztja, hogy mit szeretne, én akkor jövök a képbe én. Ha az “Éppen hogy legális” menüpontot választják, akkor például eljátszom, hogy nemrég töltöttem be a tizennyolcat.

Természetesen otthonól dolgozom. Munkakezdéskor csak felhívok egy számot, beütöm a kódom, és már irányítják is hozzám a hívásokat. Ha leteszem a telefont, az azt jelenti, hogy aznapra már befejeztem a munkát. Jól keresek. Igazán jól.

Az, hogy otthon végzem a munkát, nem jelenti azt, hogy pizsamában ülök egész nap. Csinosan felöltözöm, magassarkút is veszek, kisminkelem magam. Szeretem az érzést, hogy szexi vagyok, ez kell ahhoz, hogy hangulatba kerüljek. Egyébként az egész egy színészi munka, újabb és újabb karaktereket kell kitalálnod, belebújsz a bőrükbe, és minél tehetségesebb vagy, annál több visszatérő hívásod lesz. Persze az általános az, hogy az ügyfelek ragaszkodnak a jó, régi klasszikus telefonszexhez, vagyis a “Nyúlj magadhoz, vetkőzz le, és nyögdécselj közben”-hez.

Napi nyolc órán keresztül hallgatom a maszturbáló férfiakat,

és valahányszor azt hiszem, hogy engem már nem lehet meglepni, telefonál valaki egy teljesen szokatlan fantáziával. Van egy pasi, akinek az a kérése, hogy csináljak úgy, mintha egy dagadt mókus lennék, aki fáról-fára ugrál. És adjak ki hozzá hangokat is. Fogalmam sincs, milyen a mókus hangja, ezért kérdezgetni kezdem: Meg tudnál tanítani, hogyan kell? Van otthon mókusod? Dobnál nekem egy mogyorót?”

Egy másik kliensem “adult baby”, ami egyenlő a pelenkafétissel. Részletesen beszámol róla, hogy mit evett, és én is olyanokat fűzök hozzá, hogy “Úgy látom répát és kukoricát is ettél!” – persze ez nagyon gusztustalanul hangzik, de csak beszélgetünk. Néha a mamáját hiányolja, aki meghalt, és olyankor eljátszom, hogy én vagyok az anyukája.

Van olyan ügyfelem is, akinek a megtermékenyítés a fétise.

A cikk további részét a linkre kattintva olvashatod!

Személyiség típusok a szexben, a szakértő szerint