Nyalókendő - az óvszer, amit itthon senki nem használ

Külföldön ismerik, sokan használják is, itthon az emberek többsége nem is hallott róla. Te például?

“Cunnilingus” – mondta még 2013-ban Michael Douglas, amikor arról kérdezték, hogy a torokrákját vajon a sok dohányzás meg a pia okozta-e. Nem a pia, hanem a pina – már bocsánat – vagyis szerinte az orális szex okozta a megbetegedését. Szóval én akkor hallottam először arról, hogy a nyalás – konkrétan a HPV – tud torokrákot okozni, persze ez nem jelenti azt, hogy okoz is, de előfordulhat.

“Celofán” – mondta az egyik csajismerősöm még ezer évvel ezelőtt, amikor arról beszélgettünk, hogy az egyéjszakás kalandjainak vagy a nem állandó partnereinek csakis celofánnal engedi az orál szexet. Furcsán néztem rá, hogy miről beszél, aztán körülnéztem a témában és kiderült, tök jól teszi, ugyanakkor van biztonságos megoldás a celofán helyett.

A nyalókendőt ismered?

Dental damnek hívják erre a megoldást, és nálunk egészségtudatosabb országokban, ha bemész egy drogériába, simán ott vannak az óvszerek mellett. (Ugyanitt, ha láttok ilyet magyar boltban, légyszi, írjátok meg!) Itthon néhány szexshop árul nyalókendőt, de egyáltalán nem általános.

A folytatásért kattints!