Borítókép: Nincs olyan, hogy normális libidó Forrás: Getty Images

Nincs olyan, hogy normális libidó

Pontosabban ki mondja meg, mi a normális? Ezt a kérdést és egyéb, a libidóval kapcsolatos tévhiteket járja körül Jámbor Eszter, a szexsuli.hu szerzője és alapítója.

Szóval akkor vagyok társadalmilag nagyon preferált asszony, ha miután rendbe tettem a háztartásomat és a szmól bizniszem, főztem fenntarthatóan, megetettem a gyerekeket és a kisállatokat, rendesen edzettem is, hogy feszes legyen az a csapkodnivaló seggem, hogy amikor este talizom a partneremmel a lehető legkevesebb erőfeszítéssel még kielégítő/kielégíthető legyek.

Természetesen azért, mert őrülten vágyom rá – reggeltől estig csak a szexen jár az agyam, libidóm az egekben, de persze ez nem akadályozza meg, hogy előadjam az akadémiai székfoglalómat.

Hol a határ a b@szatlan f@sz/pi.a és a nimfomán őrült között? (De majd a nimfomán szó jelentéséről is beszéljünk később, mert az inkább szomorú, mint jó dolog..)

Persze ezt nem én fogom megmondani – kicsit inkább provokációnak szánom ezt a kérdést, mint valódi kérdésnek.

De a lényeg ettől még nem változik. Akkor vagy jó csaj, ha baromi sokat akarsz szexelni, akkor meg ribanc, ha meg is teszed, de mindig mással. Pasiként meg alapelvárás, hogy csinálj úgy, mintha reggeltől estig dugni akarnál, mert akkor vagy férfi. Mekkora hülyeségek ezek…

A cikk ezzel még egyáltalán nem ér véget, sőt... a folytatást ide kattintva olvashatod!

Galériánkban 5 libidógyilkos helyzet és a megoldás, hogy visszatérjen a szexuális étvágy