Borítókép: Ez fájni fog: Nicole Kidman botox nélkül is istenien néz ki Forrás: James Devaney/GC Images/Getty Images

Ez fájni fog: Nicole Kidman botox nélkül is istenien néz ki

A szuperközeli fotók nem hazudnak!

Azt mondják, kétféle nő létezik, aki már átesett, és aki át fog esni botox kezelésen. Van, aki beismeri, van, aki tagadja. Esetleg van, aki még nem tud róla. Közös bennük, hogy titkolják, és nagy részük még mindig Nicole Kidman botoxtól teljesen lemerevedett arcára mutogat, holott évek teltek el azóta, mióta az Oscar-díjas színésznő kétségtelenül túltolta a plasztikai sebészeti beavatkozásokat.

Az a helyzet, hogy a közösségi médiában tapasztalható hangulat legalább annyira erős, addikciót okozó méreg, mint a botulinum toxin nevű idegméreg.

Egyre több a közhelyes, kamufilozófiát hirdető, kispolgári gagyi megmondóember, aki maga is hozzájárult ahhoz, hogy már-már sikk lett sztárokat kritizálni, megalázni, méghozzá sokszor teljesen indokolatlanul. Ezért arra kérjük őket, ha nem akarják, hogy fájjon, akkor most inkább ne olvassanak tovább.

Az 53 éves Nicole Kidman istenien néz ki, az arca kifejező, a szája mozog, és a ráncai is beszédesek, legújabb sorozata a „Tudhattad volna” vagyis a „The Undoing” pedig akkora siker az HBO-n, hogy egy ausztrál művészcsoport egy panelház falára festette a színésznő sorozatban feltűnt portréját.

Kattints a galériába, a szuper közeli fotók nem hazudnak!