Borítókép: "Nem értem, hogy miért nem látja mindenki, hogy a hónalj szép!?" Forrás: Getty Images

"Nem értem, hogy miért nem látja mindenki, hogy a hónalj szép!?"

Többen írtátok, hogy szeretitek a hónaljakat, és hogy emiatt szégyenítettek már meg. Íme két történet, miért nem kell ezzel kapcsolatban se félni, se ítélkezni.

Nemrég kérdeztelek benneteket a Szexsuli Instagram Story-jában, hogy benneteket mi izgat fel, milyen titkos vagy nem titkos vágyaitok vannak. Azért szeretem, amikor így közösen írtok sok-sok választ, mert kiderül belőle, hogy mindenki másképp egyforma. Hogy nem vagy egyedül, másnak is ugyanolyan, hasonló vágyai vannak, vagy egyáltalán másoknak is vannak vágyai és mivel ezekről kevés szó esik nyilvánosan, mert még mindig erősen tabu, otthon szégyelljük magunkat egyedül. Pedig, ami kettő vagy több ember között teljesen szabad akaratából történik, szuper dolog – vegyük le a “blikkes” felhangokat a szexualitásról!<3 Többen írtátok, hogy szeretitek a hónaljakat, és hogy emiatt szégyenítettek már meg. Megkértem Mátét és Annamarit, hogy írjanak erről az élményükről, hogy minél többen megérthessék, hogy nem kell parázni, meg ítélkezni. Arról, hogy mit jelent szexpozitívnak lenni, a linkre kattintva olvashattok!

MÁTÉ (38)

“Nálam az, hogy tetszenek a hónaljak, valamikor kamaszkorom elején fogalmazódott meg, 12 éves lehettem nagyjából, ekkor elmondtam egy barátomnak, aki erre azt mondta, “fúj de undorító”, ezután sokáig senkinek nem beszéltem erről. Ettől még mindig is szexuálisan izgatott a hónalj. Nekem egyébként ez a dolog elsődlegesen vizuális jellegű, illetve számos kíváncsiság kapcsolódik hozzá.Kis túlzással azt mondhatom, hogy egy nőn a hónalját nézem meg először,ha tehetem, előbb mint a seggét, a mellét. Mindig figyelem, hogy látszik-e borosta benne, van-e izzadságfolt a ruhán. Előfordul, hogy kérdezem a nőket a hónaljukhoz kapcsolódó szokásaikról, hogyan szőrtelenítik, miért úgy, milyen dezodort használnak, izzadósak-e. Az erről való beszélgetés is izgat szexuálisan. A barátnőimnek mindig beszéltem erről, nyilván szexuális helyzetben, leginkább olyan összefüggésben, hogy milyen szép nekik, illetve nyilván kérdeztem róla. Nekem a szagok is fontosak, és minden nőmet szagolgattam, de pl. nyalogatni nem szoktam a hónaljat, megb@szni is csak néhányszor próbáltam, erre nem kattantam rá.Hogy miért izgalmas?Én azt nem értem, hogy miért nem látja mindenki, hogy a hónalj szép, vagy miért tagadják ezt az emberek. Hiszen szinte minden mainstream magazincímlapon felemelt karral mutogatják a hónaljukat a modellek, az erotikusnak szánt pózok jellemzően láttatják. Nyilván egy komoly feromonközpont, társul hozzá társadalmi tabu is, hiszen a nők (természetellenes módon) nem izzadhatnak, nem lehetnek szőrösek, erre egy egész iparág épült és telerakták a nőket ezzel kapcsolatos szorongással.Én egyébként nagyon szeretem, ha izzadnak a nők, szépnek látom a foltot a ruhán, a borostát a bőrön, ezeket természetes emberi szexiségnek tartom. Ezért nem szeretem pl a véglegesen szőrtelenített hónaljat, azt szeretem legjobban, ha borotvált és picit borostás is. Szeretem nézni magát a borotválkozást is nagyon, több barátnőmet kértem erre és interneten is szoktam ilyen videókat nézni, kvázi pornó helyett.”

Még nincs vége! Annamária írását IDE kattintva tudod elolvasni!