Nem akar több gyereket Meghan és Harry és ennek az okát is elárulták

Borítókép: Nem akar több gyereket Meghan és Harry és ennek az okát is elárulták Forrás: GettyImages/Pool
Alig született meg a sussex-i hercegi pár második gyermeke, már arról faggatták őket, terveznek-e a jövőben további családbővítést. Meghan és Harry azt válaszolták, hogy megállnak két gyermeknél és azt is elmondták, miért döntöttek így.

Egy baba mindig hatalmas változást hoz a párok életébe, nincs ez másként Harry-nél és bájos feleségénél, Meghan-nél sem. Harry, idén márciusban, az Oprah Winfrey-nek adott interjúban beszélt arról, minden vágya teljesült azzal, hogy a 2 éves kisfia után egy kislánnyal bővül a családjuk. S hogy ez mennyire így van, arról az utóbbi hetek fotói és videói is tanúskodnak, amelyeken Harry és Meghan csak úgy ragyognak a boldogságtól. Az immár kétgyermekes szülőknek a sikeres, közös projektjeik mellett – mint amilyen például az Archewell Alapítvány vagy a Netflixnek sorozatot gyártó produkciós cégük – egyre több családi teendőt kell menedzselnie, de ezt ők egyáltalán nem bánják.

Még alig pár hete született meg a 2 éves Archie kistestvére, Lili, a sussex-i párt máris kérdésekkel bombázzák arra vonatkozóan, megállnak-e két gyereknél vagy további családbővítést terveznek.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

A kérdésre a választ Harry igazából már 2019-ben megadta a híres brit etológussal, viselkedéskutatóval, Jane Goodallal folytatott beszélgetésében, amely a Vogue online magazinja, a vogue.co.uk számára készült.

Ugyan Harry és Jane beszélgetésének fókuszában a környezetvédelem, az egyéni és társadalmi felelősségvállalás és a klímaváltozás témái álltak, az interjú során magánjellegű információk is elhangzottak. A felvétel 2019. júliusában, két hónappal azután készült, hogy Harry első ízben apa lett, de mégsem ez volt a fő apropó, amiért a két híresség találkozott. A környezettudatosságról, bolygónk és élővilágának sérülékenységéről fejtették ki saját gondolataikat, osztották meg egymással meglátásaikat és Jane Goodall volt az, aki a témát személyes síkra terelte.

„A klímaváltozás már javában zajlik, mondhatni, a kellős közepén vagyunk és ez igazán rémisztő. És úgy gondolom, hogy Neked, mint újdonsült apának még aggasztóbb lehet.”- mondta Goodall.

„ A Földet teljesen kizsigereljük. Nem csak túlnépesedett, de egyre betegebb is, mert nem óvjuk, nem figyelünk rá kellőképpen. Azt gondoljuk, hogy természetes és jár nekünk, hogy egyre többet veszünk el tőle és a bolygónkat benépesítő élővilágtól. Éppen ezért szerintem az a racionális és az elkövetkező generációk érdekeit is figyelembe vevő döntés, hogy maximum két gyermeket vállalunk a feleségemmel. Miközben reménykedek abban, hogy az intelligenciánknak és a fejlődő technológiának köszönhetően ki tudunk majd találni valamit, hogy ne következzen be a katasztrófa és az élet a gyermekeink és unokáink számára is fenntartható legyen. Kötelességünk óvni a Földet, hogy még ők is láthassák és megtapasztalhassák azt a sok csodát, ami nekünk és a szüleinknek is megadatott.”- válaszolta Harry.

Harry herceg nem az egyetlen, aki szeretne tenni a Föld és a következő generációk jövőjéért. Nézd meg, mely sztárok viselik még szívükön bolygónk sorsát!