Borítókép: Mia Farrow eltitkolt tragédiája: Három gyermeke is meghalt, most elmondja, mi történt velük Forrás: GettyImages/Dimitrios Kambouris/Staff

Mia Farrow eltitkolt tragédiája: Három gyermeke is meghalt, most elmondja, mi történt velük

Mia Farrow-nak, Woody Allen exfeleségének 14 gyermeke van, közülük hárman már nem élnek. Haláluk különös körülményeiről a mai napig folynak a találgatások, ezért gondolta elérkezettnek a pillanatot a színésznő, hogy elmondja, pontosan mi történt Tam-mal, Lark-kal és Thaddeus-szal.

A 78 éves Mia Farrow életét három súlyos tragédia is beárnyékolta: 14 gyermekéből hármat is elveszített. Haláluk okáról azonban máig nem beszélt, pedig a közvélemény folyamatosan magyarázatot követelt tőle. Most azonban a színésznő elérkezettnek látta a pillanatot és megtörte hallgatását.

2018-ban Mia Farrow fia, Moses blogposztban adott hangot véleményének, miszerint testvérei halálát családi problémák okozták. Az édesanya egészen mostanáig nem reagált a vádra. Ám nemrégiben Farrow a Twitteren tette közzé, pontosan mi vezetett három gyermeke: Tam, Lark és Thaddeus halálához.

„Megelégeltem, hogy rosszindulatú feltételezésekkel próbálják bemocskolni a gyermekeim emlékét.”- írta.

Farrow arra is magyarázatot ad, miért nem tette meg előbb, hogy tisztázza a körülményeket és a nyilvánossággal megossza az igazságot.

„14 gyerekes anyaként a család a mindenem. Miközben én színészként mindig is nyitott életet éltem, a gyermekeim többsége elzárkózott a nyilvánosságtól és szerették volna, ha a magánéletük nem válik a paparazzik és újságírók céltáblájává. Mivel úgy tartottam becsületesnek, ha a kérésüket tiszteletben tartom, ezért sosem osztok meg minden személyes információt – főként a gyermekeimet érintőket- a nyilvánossággal.”- magyarázta.

Hogy most miért vállalta mégis, hogy elmondja az igazságot a hármas tragédiáról? Azért, mert ezzel is szeretné leróni tiszteletét elhunyt gyermekei előtt és nem kívánja, hogy spekulációk kereszttüzébe kerüljön a nevük.

Mia Farrow posztja szerint örökbefogadott lánya, a 17 éves Tam 2000-ben bekövetkezett haláláért gyógyszertúladagolás volt felelős, amit kínzó migrénjére és szívproblémáira kellett szednie. Lark, 2008-ban, 35 évesen HIV fertőzésben halt meg, amelyet egy korábbi partnerétől kapott el. A 29 éves Thaddeus pedig önkezével vetett véget az életének egy szerelmi csalódás miatt.

Twitter posztjával Mia Farrow nem csak azt szerette volna elérni, hogy az igazság végre napfényre kerüljön és ezzel véget vessen a rosszindulatú pletykáknak, de úgy gondolja, ezzel gyermekei emléke előtt is tiszteleg.

„Egy gyermek elvesztése hatalmas tragédia egy anya számára, háromé pedig valódi sorscsapás. Mindenki hurcolja a saját keresztjét, nekem a három gyermekem elvesztése a legnagyobb, és tudom, hogy a fájdalom soha nem fog elmúlni. De az életem mégis tele van szeretettel és örömmel, hiszen van 11 egészséges gyermekem és 16 gyönyörű unokám.”- írta posztjában Farrow.

"Nem esett messze az alma a fájától"- Ez a mondás a következő hírességek tehetséges unokáira is igaz: