Borítókép: Lenyelni vagy nem lenyelni? Beszéljünk egy kicsit a spermáról! Forrás: Pixabay.com/ Claudio Scott

Lenyelni vagy nem lenyelni? Beszéljünk egy kicsit a spermáról!

“Minőségi sperma szag” – kiáltott fel az egyik barátnőm főzés közben, és a készülő gombás cuccnak tényleg egy az egyben “minőségi sperma szaga” volt. Na, vajon milyen a minőségi sperma?

Nagyon egyszerű a válasz: amivel van kedved játszani, amitől nem undorodsz. Igen, volt olyan pasim, akinek rettentően keserű volt a spermája, bocs, de nem tudtam lelkesedni érte, már a spermájáért, bár később a pasiért sem, de nincs összefüggés a keserű sperma és a lelkesedés hiánya között. És szerencsére volt olyan pasim is, akinek meg kifejezetten szerettem a spermáját, vagyis az ondóját, ha egészen korrekt akarok lenni. Szóval ez is egy olyan pont, amit meg lehet beszélni, hogy ne egy meg nem beszélt keserű sperma rontsa el a csodás kapcsolatot.

A “lenyelni vagy nem lenyelni”

klasszikus kérdését kiegészíteném azzal, hogy “attól függ kinek a spermája“. Ha rákeresel a Google-ban, akkor rögtön olyan cikkek jönnek ki, hogy a sperma tele van vitaminokkal, szuper egészséges, gyógyítja a depressziót, és olyan kevés kalória van benne, hogy diéta alatt is simán belefér a lenyelése. És akkor jönnek a poénkodó kommentek, hogy na, végre, semmi sem akadályozza meg a nőket abban, hogy lenyeljék, halleluja, és a világ megmenekült.

Azért a tudat, hogy szép kis nemibetegségeket lehet összeszedni, légy szíves akadályozza meg az össze-visszanyeldesést.

A cikk itt még nem ért véget.

A folytatásért kattints ide és átviszünk a Szexsuli oldalára.

Galériánkban pedig a biztonságos anális szexről olvashatsz: