Légyszi, ne mondj ilyeneket szex közben!

szex,párkapcsolat,önbizalom,szexsuli Forrás: GettyImages
“Te aztán meg vagy elégedve önmagaddal, mi?” – hangzott el szex után egy embertől, akiről azt hittem, hogy majd a pasim lesz, és “Jaj, de jó arc, meg van humora, és olyan lezseren vonzó….”

A szexsuli.hu cikke

Egészen idáig a mondatig az is volt. Vonzó. De, amikor kimondta ezt a mondatot, akkor már tudtam, hogy na, ez a csávó se nekem van kitalálva. Meg senkinek…Nálam nagyon kiveri a biztosítékot az, ha egy párkapcsolatban vagy bármiben bármelyik fél a másik fél önbizalmának megtiprására játszik. Hát, önbizalomtipró parasztok nem szevasztok!

Egyszer voltam az egyetem alatt egy nagyon gáz kapcsolatban, lehet majd egyszer megírom, még nem tudom…Szóval azért vagyok ennyire kihegyezve az önbizalomtipró mondatokra, meg arra, hogy azt mondjam, meg írjam le százezerszer, hogy ne hagyjátok magatokat!

Szóval igen, ott és akkor éppen nagyon meg voltam elégedve magammal: nagyjából másfél évig nem voltam előtte senkivel, inkább szétbicikliztem a várost, tök jó passzban voltam, és nemigazán értettem, hogy miért is kell szex után rögtön önbizalmat rombolni? Sajnos akkor nem voltam elég nagypofájú ahhoz, hogy azt válaszoljam, hogy “Igen, meg vagyok elégedve magammal, és attól még, hogy te nem vagy megelégedve magaddal, miért is kell engem b@sztatni 2 perccel szex után, de tényleg?”

Az egyik ismerősöm mesélte, hogy neki mekkora vívódást okozott évekig az első szexpartnere beszólása, aki arra, hogy ő akart felül lenni – lovaglópózban – leönzőzte,

“sok lesz már ez a jóból neked.”

A cikk további részét a linkre kattintva olvashatod!

A szexmentes házasság 10 leggyakoribb oka