JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Ébreszd fel magadban újra a vágyat és légy a csábítás Istennője!

Borítókép: Ébreszd fel magadban újra a vágyat és légy a csábítás Istennője! Forrás: Getty Images
Válj virtuózzá az ágyban és lepd meg a párod olyan érzékiséggel, amiben még soha nem volt része!

Ahogy nőként előre haladunk a korban, sajnos egyre gyakrabban megfeledkezünk az egyik legfontosabb alapminőségünkről; a csábításról. Pedig ez az egyik olyan minőségünk és szerepünk, amit soha nem szabadna szem elől tévesztenünk, hiszen annak idején a párunk ezért is szeretett belénk.

Az ősi írások a nőt, a nőiséget gyakran hasonlítják a Hold szimbólumához, hiszen minden holdfázisnak megvan a maga egyedi női minősége és megfelelője. Amikor újhold van fent az égen, látjuk, hogy a keskeny sarló sejtelmes, és alig láttatja magát. Üde, kacér, íncselekedő, akárcsak egy fiatal lány, aki csábít és megbolondítja a férfiakat. Majd amikor pocakot ereszt, és félholddá válik, akkor megjelenik benne az anyai minőség és a gondoskodás. Teliholdként beragyogja az eget, utat mutat, és bölcsességével irányít.

Ezek mind női minőségek, azonban nagyon gyakran megfeledkezünk arról, hogy mind a félholdban, mind a teliholdban ott van az a sarló alakú kacér és sejtelmes újhold, aki annak idején csábított, és érzékiségével rabul ejtette a férfi szívét.

Legyél a csábítás művésze!

Az eredeti indiai tantra masszázs adása egy igazán kitűnő módszer arra, hogy a csábítás művészeivé váljunk, megéljük a nőiességünket, nem beszélve arról, hogy általa kényeztethetjük a párunkat, közelebb vezethetjük őt a saját érzelmeihez, szívéhez, így valós önmagához.

Az eredeti tantra masszázs ugyanis nem csak a vágyakról, az erotikáról, és a kielégülésről szól, hanem önismeretről is, amihez még csak spirituális vagy tudatos gondolkodás sem feltétlenül szükséges, nem beszélve arról, mennyire hálás lesz partnered az érzéki érintésekért!

A taoista és tantra gyakorlatok nem újkeletűek, évezredek óta léteznek. A tudatos szexualitás központi helyet foglalt el az ősi népek kultúrájában és hagyományaiban. Az ősi szövegekben a szeretkezést, a szexualitást az örök fiatalság titkának tartották, mert amikor találkozik a szexualitás és a spiritualizmus, akkor megelevenedik lényünk teljessége; a test, a lélek, a szellem és az érzelmek.

Az érintés ereje

Az érintés a szeretet egyik legerősebb és legősibb megnyilvánulási formája. Egy lágy és szeretetteljes érintés legyőzi a gátlásokat, megerősíti a kapcsolatot, és felébreszti az intimitást. Megváltoztatja a fizikai és érzelmi állapotunkat, gyógyító erővel rendelkezik, érzékenyebbé tesz minket a szeretetre, beindítja az öngyógyító folyamatokat, és megnyitja a szívünket is.

Egy szerető ölelés által megnyugszunk, békét, szeretetet, és gyengédséget érzünk. Abban a pillanatban kirekesztjük a külvilágot, és teljességében megéljük a pillanatot. Melegséget, meghittséget, békét, lágyságot és nyugalmat érzünk. Abban a pillanatban minden tökéletes, minden jó, és boldogok vagyunk! És ugyanez igaz a férfiakra is!

Ahhoz, hogy beinduljanak az öngyógyító folyamatok, közelebb kerülhessünk a szívünkhöz, és arra tudjunk hagyatkozni - és ne az elménk kontrolláljon minket-, érzelmekre van szükségünk. A férfiak azonban nagyon gyakran elzárják és lefagyasztják az érzelmeiket, így nem marad nekik más, mint az elme folyamatos kontrollja. Egyesek gyakran hátat fordítanak a szívnek, mert azt gondolják, hogy az elme az egyetlen, ami biztonságot nyújthat nekik. Nem véletlen, hogy a férfiak sokkal inkább a fejükben élnek, míg a nők az érzelmeikre hallgatnak. Ennek okán nem képesek a múltban keletkezett blokkjaikat, traumáikat sem feloldani, így leélhetik az életüket úgy is, hogy képtelenek változni, változtatni, mert cipelik a terheiket, traumáikat, aminek a vége akár komolyabb betegség is lehet.

Mindenki jól jár

Ha eredeti tantrikus masszázzsal leped meg partnered, akkor nem csak a csábítás művészévé válsz, hanem megélheted az összes női minőséged egyszerre, segíthetsz a partnerednek, hogy felfedezze önmagát, gyógyítsa régi sebeit. Egy érzéki tantra masszázs által közelebb kerülhettek egymáshoz, megélhetitek a valódi intimitást, magasabb szintre emelhetitek a kapcsolatotokat, és a szexualitást is megszínesíthetitek. (Nem beszélve arról, hogy a szex nem csak rövid ideig fog tartani, hanem akár órákra is elnyúlhat.)

Egy érzéki tantra masszázs adásával a felszínre hozhatod a gondoskodó, törődő, gyógyító női minőségeid, minőségi időt és figyelmet adhatsz a partnerednek, amiért ő nagyon hálás lesz. Gyere és tanuld meg a csodát, hogy a párod istennőként tekintsen rád! Szeretettel várunk a következő tantra masszázs tanfolyamunkon!

Tari Valéria párkapcsolati tanácsadó írásait, gondolatait minden szerdán olvashatod itt, az ÉvaMagazin.hu-n!

Ezen kívül itt találkozhatsz még vele:

https://99szazalek.blog/

https://kamadeva.hu/

További gyönyör-tippekért lapozz bele a galériába!