Borítókép: Kevin Bacon felesége: „Majdnem tragédiába fulladt a próbálkozásunk. Soha többet nem érhet hozzám a férjem!” Forrás: GettyImages/FilmMagic

Kevin Bacon felesége: „Majdnem tragédiába fulladt a próbálkozásunk. Soha többet nem érhet hozzám a férjem!”

Bizonyos dolgokat jobb szakemberre bízni, hozzáértés nélkül ugyanis igencsak veszélyesek lehetnek. A színészházaspár, Kyra Sedgwick és Kevin Bacon ezt nemrégiben saját kárán tanulta meg. Úgy gondolták, egyedül is megbirkóznak az intimgyantázással, de nem így lett, a színésznőhöz majdnem mentőt kellett hívni.

Az 55 éves színésznő, Kyra Sedgwick a szerencsétlen eset óta hatványozottan megbecsüli, ha az intim részei gyantázását hozzáértő szakember végzi. Hogy pontosan mi történt, azt a színésznő Jimmy Kimmel Show-műsorában mesélte el:

„A karantén idején eljött a pillanat, amikor a tükör elé állva rádöbbentem, ha nem akarok úgy kinézni, mint egy Jeti, neki kell esnem a bikini-vonalamnak. Addig mindig szakember segítségét vettem igénybe ehhez a művelethez, de mivel minden kozmetika bezárt, valahogy meg kellett oldanom. Azt gondoltam, mi lehet olyan bonyolult egy intimgyantában?”

A színésznőnek a férje ajánlotta fel a segítségét, aki sok más női dologban is nagy jártasságot szerzett az együtt töltött éveik során:

„Nagyszerűen főz, megmossa a hajam és megszárítja, sőt, még a körmömet is kilakkozza, ha megkérem rá. Így nem is volt kérdés számomra, hogy ezt a kényes műveletet is minden további nélkül rábízhatom.”- mesélte a színésznő.

„Kevin nekikezdett a gyantázásnak, de nem volt túl meggyőző és voltak pillanatok, amikor azt gondoltam: Jesszusom, ez az ember azt sem tudja, mit csinál.”

Kyra rá is kérdezett, mit csinál pontosan a férje, mire Kevin azt válaszolta: „Nem állítottam egy percig sem, hogy csináltam már ilyet valaha is és az az igazság, hogy fogalmam sincs, hogyan kell. Te mondtad, hogy olyan ügyes vagyok, biztosan ez is menni fog, mint a körömlakkozás.”

A probléma abból adódott, hogy a férfi túl nagy felületet kent be gyantával és azt egyszerre akarta letépni, ráadásul nem jó irányba húzta, így nem csak a nemkívánatos szőrszálaktól, de a bőrétől is megfosztotta a feleségét, miközben a gyanta többi része végérvényesen beleragadt a színésznő nemi szervébe.

„Akkor már tudtuk, hogy nagy a baj, ezért hívtuk a kozmetikusomat, magyarázza el, mit lehet ilyen helyzetben tenni. Az ő utasításai alapján oldottuk le a ragacsot, és megadta, hogy milyen gyógykenőcsöt szerezzek be, hogy megnyugodjon és meggyógyuljon a bőr az érzékeny területen.”

A pár kétségbeesésében arra is gondolt, hogy hívják az ügyeletet, de szerencsére végül nem lett rá szükség, Kyra sérülései pár napon belül meggyógyultak.

„Nem mondom, volt pár kellemetlen napom, de nagyjából egy hét után teljesen rendbe jöttem ott lent.”- meséli a színésznő, most már nevetve az incidensen. Egy azonban biztos, többet nem engedem, hogy a férjem az intim részeimhez érjen, legalábbis nem gyantázási céllal.”

Kattints a galériára, ha érdekel, mit utál a legtöbb nő a szőrtelenítésben: