Borítókép: Emlékszel ezekre az ikonikus Jóbarátok helyszínekre? Mutatjuk, ráadásnak pedig hoztunk pár fotót a forgatásról! Forrás: HBO MAX

Emlékszel ezekre az ikonikus Jóbarátok helyszínekre? Mutatjuk, ráadásnak pedig hoztunk pár fotót a forgatásról!

Rengetegen várták és május 27-én az amerikai premierrel együtt a hazai HBO Go-ra is megérkezett a kultikus sitcom egy új epizódja, a Jóbarátok: Újra együtt. A 100 perces műsor igazából egy nosztalgikus hangulatú, sztárvendégekkel teli talkshow, amelyben a szereplők forgatási emlékeiket elevenítették fel.

A Jóbarátok sztárjai: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer visszatértek a legendás vígjátéksorozat eredeti forgatási helyszínére, a burbanki Warner Bros. stúdió területén található 24-es színpadra és improvizációs formában, spontán játékkal ünnepelték meg a szeretett sorozatot. Nosztalgiázásukban olyan sztárvendégek is részt vettek, mint Cindy Crawford, Reese Witherspoon, Lady Gaga, Tom Selleck, David Beckham vagy Justin Bieber.

David Schwimmertől tudtuk meg, hogy a valóságban, az első évad forgatása során nagyon tetszettek egymásnak Jennifer Anistonnal (a karakterek egymásba is szerettek, de a való életben az együttjárás nem jött össze). Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow még mindig remekül néznek ki, Matt LeBlanc ősz és pocakos, de vicces. Szegény Matthew Perry viszont nem igazán volt a régi önmaga, talán a sok elvonó és rehab az oka, de a másfél óra alatt mindössze pár mondatot szólt hozzá a beszélgetéshez.

A ráhangolódást az HBO a premier előtt egy jó nagy adag fotóval segítette: nem csak a forgatásról láthattunk képeket, hanem teljes pompájukban mutatták az ikonikus helyszíneket, köztük Joey és Chandler, Monica és Rachel lakását, a Central Perk kávézót és a szökőkutat is, amiben a sorozat intrójában táncolnak.

Ezeket most Veled is megosztjuk! Nézegesd meg te is a forgatás közben készült fotókat és a jól ismert, ikonikus Jóbarátok helyszíneket!