Így néznek ki ma a Jóbarátok szereplőinek magyar szinkronhangjai!

Borítókép: Így néznek ki ma a Jóbarátok szereplőinek magyar szinkronhangjai! Forrás: HBO
Július 16-án debütál a Jóbarátok: Újra együtt szinkronos változata, amely apropóján a 6 szinkronszínész is újra összeállt. - egy kis közös munka és egy fotó erejéig is.

A 2021. május 27-én debütált Magyarországon is a Jóbarátok: Újra együtt annak ellenére is a legnézettebb tartalom az HBO GO-n, hogy nem volt magyarra szinkronizálva. "Csak" magyar felirattal volt megnézhető a hat világsztár: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer visszatérése a legendás vígjátéksorozat eredeti forgatási helyszínére, a burbanki Warner Bros. stúdió területén található 24-es színpadra, hogy improvizációs formában, spontán, forgatókönyv nélküli játékkal ünnepeljék meg a szeretett sorozatot.

Forrás: HBO
A Jóbarátok 6 főszereplője.

Ám a sorozat hazai sikerében óriási szerepet játszott a magyar szinkron, így a rajongók legnagyobb örömére újra összeállt a stáb, és július 16-tól a jól megszokott hangokkal nézhetjük újra a különleges műsort.

Kökényesi Ági, Kiss Erika, Nyírő Bea, Sinkovits-Vitay András, Holl Nándor és Galambos Péter közreműködésével a szinkront az SDI Media Hungary Kft készítette. A szinkronszínészek pedig a közös munka során egy közös fotóra is összeálltak, így megmutathatjuk, kik állnak a hangok mögött:

Forrás: HBO
Ők a magyar szinkronhangok. Balról jobbra, lentről felfele:
Nyírő Beáta (Phoebe), Kiss Erika (Monica), Kökényesi Ági (Rachel), Holl Nándor (Joey), Sinkovits-Vitay András (Chandler), Galambos Péter (Ross)

Galériánkban pár olyan dolgot mutatunk a Jóbarátokból, amit talán még a legnagyobb rajongók sem vettek észre: