Ők Hollywood leggazdagabb színésznői

Borítókép: Ők Hollywood leggazdagabb színésznői Forrás: Getty Images
Hollywood királynői nemcsak színészi tehetségükkel tűnnek ki, hanem bankszámlájukkal is fölénk magasodnak. Gyertek, csináljunk úgy, mintha gazdasági magazin lennénk, és kukkantsunk bele híres emberek márkás zsebeibe!

Hollywoodban nem olyan jó mostanság színésznek lenni. Egyrészről, negyven felett sem a nők, sem a férfiak nincsenek agyonfoglalkoztatva. Másrészt mindent eluralt a képregényes-szuperhősös áradat: "rendes" film alig készül már; a figyelem egyre inkább a sorozatok felé fordul. Aztán: itt a koronavírus-járvány, ami ugyanúgy sújtja a filmipart, mint az összes többi iparágat. És ami szintén bicskanyitogató: azért időről időre kiderül, hogy ugyanazért a teljesítményért a nőket kevesebb pénzzel díjazzák, mint a férfi színészeket.

Nos, ettől függetlenül, a Hollywood csúcsát egy-két évtizede bevett szuperszínésznők azért megtalálták a számításukat. Most tegyünk úgy, mintha valami nagyon komoly gazdasági lap lennénk – mert akkor nem ciki, hogy a színészek zsebében turkálunk –, és nézzük meg, kinél mennyi az annyi.

(Az adatok 2019 végéről származnak!)

Forrás: itt