7 híresség, aki a kezdetektől tudta, hogy világhírű lesz

Jennifer Lawrence Forrás: Getty Images
Lehet valakiből úgy is sztár, hogy beleszületik a hírnévbe, de a többségnek keményen kell küzdeni a sikerért. A következő celebritások már akkor tudták, hogy egyszer az egész világ megsimerik a nevüket, amikor még senki sem vette őket komolyan.

Inspiráló olvasni a hírességek élettörténetét, megismerni az utat, amit bejártak. Egyesek híres családba születnek, így előre kitaposott úton haladhattak, másoknak nehéz körülmények közül kell kitörniük. Nem lesz minden álmodozóból világhírű színész, zenész, vagy szupermodell, de vannak, akik gyerekkoruktól kezdve a zsigereikben érzik, hogy hírnévre születtek. Lady Gagáról például még egy lejárató facebook csoportot is készítettek, de ő nem adta fel az álmait, Jennifer Lawrence számára nem létezett más alternatíva, mint a világsiker, Will Smitht pedig egy csúnya szakítás inspirált arra, hogy egyetlen célnak éljen.

A galériánkban mutatjuk az a 7 hírességet, akinek sosem volt kétsége afelől, hogy első helyre kerülnek majd a filmes vagy zenei toplistákon