Havi kölcsön a különféle váratlan élethelyzetek finanszírozására

kölcsön,hitel,bank Forrás: Getty Images
Az anyagi vonzattal járó céljaink eléréséhez, valamint a váratlan élethelyzetek megoldásához sok esetben a havi törlesztésű kölcsön szolgáltatja az ideális megoldást. Ebben a cikkben bemutatjuk a finanszírozási forma jellemzőit, egyúttal az igénylés folyamatát is megvilágítjuk.

Milyen helyzetekre jelenthet optimális megoldást a havi törlesztésű kölcsön?

Leginkább a váratlanul érkező kiadások finanszírozása, valamint a pénzügyi ráfordítást igénylő célok megvalósítása válhat lehetővé ezzel a konstrukcióval. Az előbbi kategóriára bőven találhatunk példát a hétköznapokból.

Időről időre ugyanis minden családnál elromlik egy-egy háztartási eszköz, szélsőséges esetben a kazánt kell cserélni, emellett pedig az autó szervizelése sem éppen két forintba szokott kerülni.

Emellett pedig a felújítással, lakás bővítéssel vagy átalakítással járó céljaink kivitelezése sem fog menni pénz nélkül. Ezért is jön jól a megbízható forrásból érkező segítség, ami kiszámítható megoldást kínál a számunkra.

köcsön,bank,povident
Forrás: provident
Havi kölcsön a különféle váratlan élethelyzetek finanszírozására

Milyen jellemzői vannak a Maxi kölcsönnek?

600 ezer és 1,5 millió forint közötti pénzösszeget tudunk igényelni ebben a formátumban, a törlesztéshez pedig 30 hónap hosszúságú futamidő áll rendelkezésre. Az igénylésünk sikeres elbírálásához kezes és fedezet nem szükséges, a társaság részéről folyósított kölcsön pedig szabad felhasználású.

Az előzetes kalkulációt egyértelműen támogatja az a tényező, hogy a futamidő teljes hosszában nem kell tartanunk árfolyam- vagy kamatkockázattól. Tehát a banki átutalás formájában fizetendő törlesztőrészletek összege nem fog változni.

Nincsenek tehát apróbetűs kiegészítések és váratlan meglepetések. Pontosan azt kapjuk, olyan feltételek mellett, amiben a szerződéskötés időpontjában megállapodtunk a társasággal.

A Maxi kölcsön igénylésének feltételei, illetve folyamata

A betöltött legalább 18. életév, a bejelentett magyarországi lakcím megléte, a rendszeres jövedelem igazolása, az érvényes azonosító okmányunk felmutatása, valamint a saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla adatainak a megadása számít elengedhetetlennek a kérelmünk sikeres elbírálásához.

A kölcsönfelvétel első lépését megtehetjük telefonhívással, SMS küldésével, továbbá internetes formában is. A következő fázis egy telefonos egyeztetés lesz a pénzintézet munkatársával. Ennek keretei között teljes körű tájékoztatást kapunk a kölcsönről, egyúttal a hitelbírálathoz szükséges adatainkat is felveszik.

Pozitív eredmény esetén egy előre megbeszélt irodában és időpontban kerülhet sor a szerződés megkötésére. Amint a papírokat sikerült aláírni, onnantól kezdve 10 munkanapon belül a számlánkon lesz a felvett pénzösszeg.