Borítókép: Férfi vallomás: “Próbáltam rávenni a feleségem, hogy pletykáljon a barátnőinek a mikroppéniszemről” Forrás: Pixabay.com/ Suju-Foto

Férfi vallomás: “Próbáltam rávenni a feleségem, hogy pletykáljon a barátnőinek a mikroppéniszemről”

Tudományos nevén mikropénisz. A meghatározás szerint, merev állapotban nem nagyobb, mint 6 centiméter. Férfiak vallanak most a Szexsuli cikkében.

Igazi mikropénisszel csak egyszer találkoztam. Mert igen, ez a tudományos neve, és a meghatározása szerint, ami hat centi alatt van – merev állapotban – az már mikropénisz. Utólag már bánom, hogy nem mondtam a srácnak, ha ennyire kicsi a farka, akkor lehetne sokkal önzetlenebb, de akkor még fiatalabb voltam, és jobb fej. De természetesen nem bádisémelem a mikropéniszű férfiakat, hiszen volt olyan pasim, akinek ha nem is mikro, de nagyon kicsi farka volt, mégis imádtam, mint állat. A Vice-on találtam egy csodálatos összeállítást, amiben mikropéniszű férfiakat kérdeztek meg a farkukról. Egyébként állítólag a férfiak 0,6 százalékának van mikropénisze.

Jack, 29

Mikor jöttél rá, hogy mikropéniszed van?

11 éves lehettem, amikor az öltözőben feltűnt, hogy nekem sokkal, de sokkal kisebb a péniszem, mint a többieknek. Teljesen őszintén, ma is éppen akkora a méretem, mint 11 éves koromban.

Hogyan éreztél?

Néztem a Scary Movie-t (Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson), és abban van egy “baby dick” rész. Akkor arra gondoltam, hogy egy bébinek is nagyobb van, mint nekem. És ez a becenév, hogy “Baby Dick” nem ment ki a fejemből. Egyszerre volt nagyon zavaró, és kicsit izgató a dolog. A rémálom szexuális fantáziává vált. Arra gondoltam, hogy jó lenne, ha egy csaj azt mondaná, ha “A két éves öcsémnek is nagyobb farka van, mint neked”

Fétis lett belőle?

Valószínűleg azért, hogy legyőzzem a szorongásomat miatta. Még egy dominánál is voltam, aki kikötözött, és becsmérelt a kicsi farkam miatt. Elképesztően izgató. Még azt is megengedtem, hogy egy felcsatolható műpénisszel megdugjon. Így neki nagyobb farka volt, mint nekem.

Mikor volt az első szexuális élményed?

18 éves voltam, amikor először leszoptak, és 19, amikor először szexeltem. Nagyon kínos volt, amikor elővettem a farkam. A csaj nagyon meglepődött, és kicsit ki is nevetett. A csaj, akivel először lefeküdtem, egy ideje már tudta, hogy kicsi a farkam. Utaltam rá neki többször, és mielőtt látta volna, megbeszéltük.

Hátrány ez a szexben?

Igen, ezt mondhatom, de egy csomó férfi, akinek kicsi a pénisze kompenzálja orálisan vagy a kezével. Én is abszolút túlkompenzálom.

Milyen a szexuális életed most?

Öt éve vagyok házas, a feleségemmel két hónapja nem szexeltünk, aminek kicsit köze van a mikropénisz fétisemhez. Néha a feleségem is benne van a szerepjátékban és akkor megaláz a kis péniszem miatt. Próbáltam rávenni, hogy pletykáljon a barátnőinek a kis méretemről, de nem ment bele.

Bármilyen mentális problémád volt emiatt?

Fiatalabb koromban depressziós voltam miatta. 15 évesen bevettem egy csomó gyógyszert és ittam rá, öngyilkos akartam lenni. De már elfogadtam a tényt, hogy mikorpéniszem van.

Neil, 50

Mióta nem nő a péniszed?

Mindig ilyen kicsi volt, nem megállt a növekedésben, egyszerűen nem nőtt.

Mekkora?

Három centi, ha merev. Ha nem merev, meg sem lehet mérni.

A cikk itt még nem ér véget. Neil történetének folyatatásáért

kattints ide!

Galériánkban a fájdalmas szex okozta tünetekről írunk nektek: