Erre az 5 szexpózra vágynak leginkább a férfiak, ami mellesleg neked is nagyon tetszeni fog!

Borítókép: Erre az 5 szexpózra vágynak leginkább a férfiak, ami mellesleg neked is nagyon tetszeni fog! Forrás: Getty Images
Az együttlét akkor a legjobb, ha mindkét fél nagyon jól érzi benne magát. Öt szexpózt mutatunk, amit bevetve a pasid fülig érő vigyorral fog fogadni, no és persze az élmény számodra is felejthetetlen lesz.

Hogy a férfi szexfantázia milyen képeket gyárt le, azt csak egy férfi tudja elmondani igazán, de azért nekünk nőknek is lehet némi fogalmunk ezekről. Leginkább akkor, ha partnerünkkel a szex szerelemről és intimitásról szól. Persze még a legjobb borsó és a héja kapcsolatban is adódhat némi kommunikációs gát, mely megakadályozza a fantáziaképek egymásnak történő, bátor felfestését.

Miért?

Mert ez a téma olyan, amit nem a fehér abrosznál ülve beszél meg az ember a másikkal, illetve akármennyire is vagyunk akcióra készek, valamifajta félsz sokunkból előrukkol.

Nem akarunk beégni az ötlettel? Nem akarjuk meghökkenteni a párunkat? Nem szeretnénk, ha úgy tűnne, a kívánt pózban lesz jó a másikkal a szex?

Amíg megtalálod a válaszokat a kérdésekre, már ha vannak benned ilyenek; addig jöjjön inkább a

galériában öt olyan póz, amiről hús-vér pasik ’vallomásából’ tudjuk, hogy bejön nekik.