Horrorisztikus igaz történetek az elmúlt évekből, amiket képernyőre vittek

Borítókép: Horrorisztikus igaz történetek az elmúlt évekből, amiket képernyőre vittek Forrás: Netflix/ Egy gyilkos elméje: Aaron Hernandez, Gyilkosságtól a kegyelemig: Cynthoia Brown története
Dokumentumfilmek segítségével mutatják be a világszinten nagy port kavaró gyilkossági ügyeket. A joy.hu cikke.

Semmihez sem hasonlítható az az izgalom, amikor megpróbáljuk kibogozni egy megoldatlan bűncselekmény szálait. Éppen ezért örvendenek nagy sikernek az olyan sorozatok, mint a CSI: A helyszínelők, az NCIS, a True Detective, a Gyilkos elmék vagy épp a Döglött akták.

De akkor, amikor tudjuk, hogy a történet egy része valós eseményeken alapszik, netán konkrétan egy igaz történet képkockáit látjuk magunk előtt, akkor bizony már a vér is megfagy az ereinkben. A Netflix az elmúlt időszakban erősen ráfeküdt a témára és olyan megoldatlan ügyeket, illetve brutális gyilkosságokat vett elő, amelyeket aztán pszichológusok, ügyvédek, bírók, valamint a vélt(és olykor sajnos valós) bűnösök és azok családtagjai segítettek felgöngyölíteni és megérteni, mi is történt – és persze milyen indítékkal. Íme, néhány olyan történet az elmúlt évekből, amelyek mindegyike felkavarta az állóvizet a maga módján brutalitásával.

A lenti galériában megmutatjuk, hogy melyek azok a horrorisztikus igaz történetek az elmúlt évekből, amiket képernyőre vittek.