Borítókép: A Tinderrel továbbra is óvatosan: Íme Barbi tindermesztő igaz története Forrás: Unsplash.com/Dainis Graveris

A Tinderrel továbbra is óvatosan: Íme Barbi tindermesztő igaz története

A Szexsuli e heti cikkében egy tanulságos történetet adunk tovább. Mi várható el a másik féltől? Mi várható el a Tinderen megismert partnertől, az első szexuális együttlét előtt?

Mivel nekem csak egy egy hónapos tapasztalatom van a Tinderrel, meg valahogy nem szokott velem a környezetemben sok Tinder sztori szembejönni, eddig nem igazán foglalkoztam itt a Szexsulin a Tinderrel. De aztán kaptam ezt a lenti levelet Barbitól – legalábbis ezt az álnevet választottam neki – és úgy gondoltam, hogy na, akkor mostantól…

Igazából nem azért teszem ide nektek ezt, hogy hüledezzünk együtt, hogy mekkora gyökerek vannak. Egyrészt azért, mert tudjuk, hogy vannak, másrészt én mindig arra törekszem, hogy olyan legyen a sztori, amiből lehet tanulni, esetleg magadra ismerni és felismerni, hogy nem biztos, hogy ott és akkor rendesen jártál el, de legközelebb már jobban odafigyelsz…Meg arra is jók az ilyen történetek, hogy felkészülhess arra, ha hasonló dolog történik veled, hogyan reagálj, hogyan állj ki magadért. Ja, még annyi, hogy az ilyen történetekből is látszik, mennyire nagy szükség lenne értelmes szexről való párbeszédre a magyar sulikban. (Egyébként ez bárhol előfordulhat veled, nem kell hozzá a Tinderre sem felmenni…)

Mielőtt nekiállsz az olvasásnak nagyon fontos, hogy nem gondolom azt, hogy a Tinder egy eleve szörnyű hely – volt, aki megírta Szexsuli Instán, hogy ő ott jött össze a partnerével, akivel évek óta együtt vannak. (Szóval lehet később majd másik címet adok ennek a tinderes cikksorozatnak, de egyelőre ez marad.) A másik, hogy azt se gondolom, hogy az összes pasi önző állat. Pont nemrég írtam a titokban óvszer lehúzásról szex közben – ott sem az a lényeg, hogy ki férfi, ki nő. A történetet kicsit lerövidítettem, de az eredeti tartalmát meghagytam.

Nemrég volt egyTinderrandim, egy 32 éves sráccal, akivel végülis összeszólalkoztunk azon, hogy kell-e az óvszer, avagy sem.

Az illetőt nevezzük mondjuk Balázsnak értelmiségi állással. Háromszor találkoztunk, ebből az első alkalommal csak együtt aludtunk és csókolóztunk, de a következő alkalomra már megbeszéltük, hogy szex is lesz, kívánjuk egymást, szóval adjunk az érzésnek.

Balázs szexuális előéletéről elmesélte, hogy általában rövidtávú, szexelés céljából fenntartott kapcsolatai voltak (egy hosszabbat kivéve), és hogy közel 10 éve nem használ óvszert. Én persze feltankoltam egy doboznyival, nem bízom a véletlenre, valószínűleg nem tart otthon. Viszont teljesen meglepődve tapasztaltam, hogy mikor eljutottunk az ominózus pontra, és mondtam hogy most óvszert húzunk, akkor nemes egyszerűséggel lelankadt, és puhán/félkeményen próbálta betuszkolni. Egyszer sikerült végül egy rendes behatolást véghez vinni és ennyi.

A második alkalommal....

.....a folytatásárt kattins ide és átviszünk a Szexsuli oldalára!