Anyukája buktatta le a várandós színésznőt

Borítókép: Anyukája buktatta le a várandós színésznőt Forrás: GettyImages
Emma Roberts édesanyja saját Insta oldalán kotyogta ki a rajongóknak a nagy hírt, hogy lánya anyai örömök elé néz, ezért a színésznő letiltotta. A színésznő ugyanis még várni szeretett volna a nagy bejelentéssel.

Julia Roberts unokahúga augusztusban erősítette meg a hírt, hogy első gyermekét várja, a várandósságáról szóló pletykák azonban már júniusban szárnyra kaptak. Mint kiderült, ebben az édesanyja keze is benne volt.

Emma Jimmy Kimmel műsorában, egy webkamerán keresztül mesélte el, hogy idén anyák napjára vett egy iPhone-t az anyjának, Kelly Cunninghamnek, azzal a céllal, hogy egyszerűbben kommunikálhassanak és videócsetelhessenek egymással.

Sajnos Emma édesanyja annyira belejött az okostelefonozásba, hogy regisztrált több közösségi felületre is, többek között az Instagramra. Mivel a nevét sokan ismerték – és tudták, hogy ő az ismert színésznő édesanyja-, nagyon rövid idő alatt rengeteg követőre tett szert.

Ahogy júniusban a bulvársajtónak köszönhetően szárnyra kapott a hír, miszerint Emma anyai örömök elé néz, a rajongók elkezdtek gratulálni neki Emma terhességéhez, az anyuka pedig kedvesen megköszönte ezeket az üzeneteket, ezzel pedig gyakorlatilag megerősítette a gólyahírt, holott a színésznő még igyekezett titkolni ezt.

"Épp repülőn ültem, amikor szembesültem vele, hogy édesanyám idő előtt kikotyogta a terhességem, így fel sem tudtam hívni őt és leszidni ezért. Csak üzenetet tudtam neki írni, hogy legyen szíves, fejezze be"
emlékezett vissza Roberts.

Aztán azt is elmesélte, hogy amikor szembesítette anyját azzal, hogy sikeresen leleplezte a várandósságát, kiderült, hogy az egész egy félreértésnek volt köszönhető. Kelly több bulvárlapban olvasott lánya másállapotáról, ezért úgy gondolta, lánya már bejelentette a hírt. Mire kiderült, hogy ez mégsem így történt, addigra már késő volt.

Emma olyannyira zokon vette édesanyja meggondolatlan reakcióját, hogy csúnyán összevesztek és dühében letiltotta az anyját Instagramon. Cunningham később egy SMS-ben kérdőre vonta emiatt, a kismama pedig viszonylag hamar megenyhült és feloldotta a tiltást.

Emma Jimmy Kimmel műsorában azt is elárulta, hogy először biztos volt benne, hogy lánya lesz, ezért azt mondta a párjának, Garrett Hedlundnak, hogy ha mégis fiuk születik, ő nevezheti majd el. Később aztán kiderült, hogy bizony kisfiú lesz a baba, a leendő apuka pedig nem felejtette el Emma ígéretét, amit a színésznő utólag nagyon viccesnek talál. De elárulta, hogy már megvan a kicsi neve, amit végül a barátja talált ki. Roberts egyébként meg is mutatta a pocakját a műsorban, ami már igencsak gömbölyödik, így várhatóan már nincs sok hátra a szülésig.

Melyik sztárnak sikerült eltitkolnia terhességét a rajongók elől? Kattints a galériára és megtudod!