Szabadítsd fel szexuális energiád és válj egy boldogabb önmagaddá!

Borítókép: Szabadítsd fel szexuális energiád és válj egy boldogabb önmagaddá! Forrás: Pixabay
A modern világban a szexuális energia fogalma a nemi aktusra korlátozódik, azonban ez az energia sokkal többet jelent annál.

A szexuális energia mindenhol jelen van

A szexuális energia ugyanis nem más, mint maga az életenergia, hiszen ennek az energiának köszönhetően élünk, mozgunk és működünk. Egy virág, amely megnyílik a napsugárnak, vagy akár az óceán hullámzása is a szexuális energia megnyilvánulásai.

A Tantrában a szexualitás az életet, az energia folyamatos mozgását jelenti. Éppen ezért, ha a szexuális energiánk blokkolva van, akkor lényegében magát a létezést, az életünket blokkoljuk. Ennek pedig számtalan kellemetlen következménye lehet: fizikai megbetegedések, mentális problémák, vagy akár depresszió.

A Tantra érintésein keresztül azonban oldani tudjuk ezeket a blokkokat, és a szexuális energiát is életre tudjuk kelteni. Érintés közben megélheted a szeretetet, kapcsolódhatsz önmagaddal, és tudatosságod is fejlődik. Felfedezheted újra az örömöt, a boldogságot, feloldhatod a traumákat, és élvezheted a gondoskodást, a figyelmet.

Élj olyan életet, amilyenre vágysz!

Nagyon sokan tapasztalhatjuk, hogy nem úgy történnek a dolgok, ahogyan azt elképzeljük, vágyjuk. Adódhatnak nehézségek a munkában, az anyagi függetlenségben, a párkapcsolatban, a családban, a szerelemben, és az egészségben is. Ezen akadályok - vagy éppen bonyodalmak és problémák- nagy része a tudattalanban lévő gátló blokkok miatt alakulnak ki.

Ezeknek a blokkoknak az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb oldási módja a szexuális energia felszabadítása és áramoltatása a testben. Amikor ugyanis az energia szabadon áramlik, akkor egészségesek és örömteliek vagyunk, megéljük a boldogságot, a vágyott állapotot.

A legtöbb emberben azonban ez az energia blokkolva van. A Tantrikus masszázst elsősorban arra fejlesztették ki, hogy feloldja a szexuális energiát a testben és ez képes oldani a blokkokat is. (Nem összekeverendő az erotikus masszázs az eredeti tantrikus masszázzsal!)

A szeretet és a szexualitás kapcsolata

Nagyon sokan a mai napig elítélik a szexet, a szexualitást. Ám minél inkább tagadjuk, annál inkább rögeszménkké válhat.

Ha megértenénk, hogy az egészséges szexualitásnak, a szexuális energiának mekkora hatalma van, mennyire pozitívan hat az emberre és az életünkre, akkor biztos, hogy nem tagadnánk és tennénk annak érdekében, hogy kioldjuk a szexualitással kapcsolatos gátlásainkat, blokkjainkat, problémáinkat, nem kezelnénk tabuként azokat, és nem nyomnánk el magunkban.

Amíg ezeket nem rakjuk rendbe, addig lényegében a szeretet magas minőségének a megélésére sem leszünk képesek. Ugyanis a szexualitás és a szeretet összefüggenek. Ha szeretnénk megtapasztalni a szeretet jelenségét, és az azzal járó pozitívumokat, akkor először el kell fogadnunk a szexualitás isteni minőségét. A szeretet ugyanis nem más, mint az egység félelmek nélküli megtapasztalása.

Az egység érzését pedig a szexualitáson keresztül lehet legkönnyebben megtapasztalni. Amikor eggyé válunk, akkor megtapasztalhatjuk, hogy leomlanak a falak, megszűnik minden, ami elválaszt bennünket. Amikor ez képes létrejönni, akkor képes megnyilvánulni az igaz szeretet is, aminek az energiája gyógyító.

Ha benned is van gátlásosság, szexuális elfojtás vagy zavar, esetleg szégyenérzet, vagy nem tudod élvezni a szexualitás gyönyöreit, akkor egy tudatalatti blokkoldás és/vagy egy Tantra masszázs segíthet abban, hogy feloldd magadban ezeket a gátló berögződéseket, elindítsd az öngyógyító folyamatokat és találkozz valódi önmagaddal.

Minden ember megérdemli az örömöt, amelyhez a fizikai örömök - egészséges szexualitás- tabuk és szégyen nélküli megélése is hozzátartoznak.

A masszázs megmutathatja az utat, hogyan válj virtuózzá, örömteli, boldog, emberré, és hogyan válj igazi teremtővé. A testünk, önmagunk és az energetikánk megismerése a kulcs ahhoz, hogy végre otthon érezzük magunkat a testünkben.

Gyere el tantrikus masszázs tanfolyamomra és tapasztald meg, milyen az, ha a tested minden hangszere egyszerre szólal meg!

Tari Valéria párkapcsolati tanácsadó írásait, gondolatait minden szerdán olvashatod itt, az ÉvaMagazin.hu-n!

Ezen kívül itt találkozhatsz még vele:

https://99szazalek.blog/

https://kamadeva.hu/

Lapozz bele a Galériába 8 zseniális tippért a hosszabb és intenzívebb orgazmusért!