5 tipp, hogyan turbózd föl a libidódat

Borítókép: 5 tipp, hogyan turbózd föl a libidódat Forrás: Getty Images
Ne szégyelld, ne legyen lelkiismeretfurdalásod miatta; ráadásul ez (sem) egy kimondottan ritka jelenség a nők körében. Ahelyett, hogy azon rágódsz, miért nincs kedved a szexhez; próbálj ki néhány praktikát, amivel felkorbácsolhatod a vágyaidat.

Fejfájást tettetsz, időhiányra panaszkodsz vagy egyszerűen csak leteszed a fejed és már alszol is. Rengeteg oka lehet annak, ha semmi, de semmi kedvet nem érzel a szexhez: stressz, kimerültség, depresszió; a depresszióra szedett gyógyszerek, pszichés elakadás, hormonális változások; és még sorolhatnánk. Számtalan olyan dolog, amiről nem tehetsz; mégis lelkiismeretfurdalásod van miatta.

Az viszont sehová sem vezet, ha magadat ostorozod, ahogyan az sem, ha kénytelen-kelletlen belemész a nem kívánt szexbe. (Bár egyes szexterapeuták arra esküsznek., hogy valamilyen szinten mégis erőltetni kell; mondván „evés közben jön meg az étvágy”).

A jó hír az, hogy léteznek olyan praktikák, amivel kimozdíthatod magad a holtpontról és felkorbácsolhatod a vágyaidat. Ezekből szemezgettünk.

5 libidónövelő praktika, hogy kedvet kapj a hancúrhoz