5 tipp, hogy a Facetime és a Skype-szex is (majdnem) olyan jó legyen, mint az igazi

Borítókép: 5 tipp, hogy a Facetime és a Skype-szex is (majdnem) olyan jó legyen, mint az igazi Forrás: Unsplash.com/Luiz Rogério Nunes
Úgy érzed, megbénít a kamera? Képtelenségnek tartod, hogy a párod többezer kilométer távolságból nézze végig, ahogy magadat juttatod el a csúcsra? Pedig hidd el, érdemes kilépni a komfortzónádból; a virtuális szexnek is megvan a maga varázsa. Tippjeink segíthetnek, hogy adandó alkalommal ne csak a ruháidtól, hanem a gátlásaidtól is meg tudj szabadulni.

Nem könnyű fenntartani a szenvedélyt egy távkapcsolatban. A szex segíthetne, a gond viszont az, hogy meglehetősen nehéz összehozni akkor, amikor messze vagytok egymástól. Szerencsére a technika segítségével ma már ezt is át lehet hidalni - ideig-óráig legalábbis. Más kérdés, hogy ki mennyire tud ellazulni egy ilyen helyzetben.

Viszont az „érintésmentes”, virtuális együttlétnek is megvan a maga, különös varázsa. Mert bár a „munka” nagy részét mindenki maga végzi önmagán, az, hogy ez egy időben történik, különösen izgató tud lenni - akár több ezer kilométeres távolságból is. A következő tippek segíthetnek abban, hogyan érdemes rákészülnöd egy Skype-szexre, hogy minél komfortosabban érezd magad egy ilyen szituációban.