Borítókép: 5 híres nő, akikről nem sokan tudják, hogy az otthon szülést választották Forrás: GettyImages/Theo Wargo

5 híres nő, akikről nem sokan tudják, hogy az otthon szülést választották

Vannak hírességek, akik az otthonszülés nagyköveteiként hirdetik annak nagyszerűségét, mások azonban annyira intim élménynek tartják, hogy nem szívesen beszélnek róla a nyilvánosság előtt. Íme 5 ismert anyuka, akiről talán te sem tudtad, hogy az otthonában hozta világra gyermekét.

Meghan hercegné úgy tervezi, hogy kaliforniai otthonukban, montecitó-i birtokukon szeretné második gyermekét világra hozni – írta a PageSix. - A cikkből az is kiderült, hogy ha valami közbejönne, és nem az elképzeléseknek megfelelően alakulnának a dolgok, akkor a közelben található, az Egyesült Államok egyik legjobb kórházának számító Santa Barbara-i Cottage Hospitalba vinnék be szülni.

Nem csak Meghan szeretné saját otthonában megszülni gyermekét, rajta kívül ugyanis számos híresség döntött már úgy, hogy az otthonszülést választja. A legutóbb Gigi Hadid, Ashley Graham és Hilary Duff részesült abban az áldásban, hogy a terveiknek megfelelően hozták világra babájukat. Talán ma már nem is olyan ritka, ha egy kismama a szülésnek ezt a módját választja, de régebben azért egyáltalán nem ez volt a bevett gyakorlat.

5 híresség, aki nem verte nagydobra, hogy otthonában, háborítatlan körülmények között adott életet gyermekének