Borítókép: 400 feladatos szex-bakancslistát írt a jegyespár - a bevételből finanszírozzák az esküvőt Forrás: Getty Images

400 feladatos szex-bakancslistát írt a jegyespár - a bevételből finanszírozzák az esküvőt

Egy jegyben lévő pár gondolt egyet, és mivel nem talált elég jó tippeket az interneten, ami feldobhatná a párok szexuális életét, ők készítettek egy 400 feladatos listát.

"A bezártság alatt néha szétnéztünk online, van-e olyan lista, ami szexuális életet felpezsdítő ötleteket, izgalmas, érdekes feladatokat foglalna össze - viszont nem találtunk olyat, ami igazán tetszene, kellően sokoldalú lenne. Eszünkbe jutott a vőlegényemmel, hogy mi lenne, ha írnánk egyet? Úgyhogy írtunk egyet." - kezdte az ÉvaMagazin.hu-t megkereső, de anonimitást kérő menyasszony, aki elmesélte nekünk, hogy a szex-bakancslistájuk e-book formátumban tölthető le, 400 feladattal és 14 kategóriával, és The Ultimate Sex Bucket List címen található meg a weboldalunkon - interaktív pdf-ként érhető el, angol és magyar nyelven.

A könyv különféle tippeket tartalmaz, lightosabbak és egész extrém ötletek is vannak benne, így biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja az igazán neki szóló praktikákat.

A pár felajánlott egy 15%-os kedvezményre jogosító kuponkódot az Éva magazin olvasóinak. Használd az EVAMAGAZIN15 kódot és töltsd le kedvezményes áron a szex-bakancslistát!

INNEN!!