4 tanulság, amit a legkínosabb élményeinknek köszönhetünk az ágyban

Borítókép: 4 tanulság, amit a legkínosabb élményeinknek köszönhetünk az ágyban Forrás: Getty Images
Hálószobai bakik még egy olajozottan működő párkapcsolatba is becsúszhatnak. De mi van akkor, ha épp csak most jöttetek össze? Vagy még nagyon az elején tartotok? Az, hogy sikerül-e egy ciki helyzeten túllendülni, kizárólag rajtad és a partnereden, az őszinte kommunikáción múlik. 4 nő, 4 félresikerült együttlét és a lecke, amint megtanultak belőlük.

Mitől lesz rossz vagy kínos egy szexuális együttlét? A válasz nem egyszerű, hiszen számtalan oka lehet. Beüthet váratlanul, de egy egészen friss, vagy egy tartós kapcsolatban is előfordulhat. Ráadásul az se egyértelmű, hogy ki mit ért ez alatt. Ezért is nagyon fontos, hogy amikor csak úgy érzed, valami gond van; azt őszintén kommunikálnod is kell, ne a partneredtől várd, hogy kitalálja, mire lenne igazából szükséged.

A saját testedről, érzelmeidről és tapasztalataidról ugyanis senki más nem tud beszélni rajtad kívül. Az pedig, hogy sikerül-e átlendülni a hálószobai nehézségeken, egy-egy zavarba ejtő helyzeten; kizárólag rajtad, rajtatok múlik. Összegyűjtöttünk néhány félresikerült történetet, amikben a „főhős” eljut a tanulságig.

4 kínos, szexuális kaland - tanulságokkal