15 emlékezetes és sziporkázó beszólás Fülöp hercegtől, amivel annak idején mosolyt ragasztott a világ arcára

Borítókép: 15 emlékezetes és sziporkázó beszólás Fülöp hercegtől, amivel annak idején mosolyt ragasztott a világ arcára Forrás: GettyImages/Chris Jackson
Fülöp hercegnek az évek során nem egy olyan megmozdulása volt, ami miatt megfagyott a levegő! A JOY.hu összeállítása

Bár egy ideje már számítani lehetett rá, mégis sokkolta az egész világot a hír, hogy 2021. április 9-én elhunyt Fülöp herceg. Erzsébet királynő férje 99 éves volt, idén pedig mindenki nagyon várta 100. születésnapját, ahogy az uralkodóval is egy igazán szép házassági évfordulót ünnepelhettek volna, hiszen 2021-ben lenne 75 éve lenne annak, hogy kimondták egymásnak, hogy jóban rosszban kitartanak egymás mellett.

Szomorkodás helyett mi most viszont szeretnénk felidézni Fülöp herceg néhány megmosolyogtató pillanatát, mert hogy a királynő kedvese nagyon is humoros ember volt. Sokak szerint olykor talán tapintatlan is, de tegyük hozzá, hogy a herceg annak idején kemény neveltetést kapott, és az elmúlt évtizedekben még egészen más világot éltünk, mint most. Fülöp gyakran gondolkodás nélkül kimondta, amit gondold, szurkálódott, de maga is nagyon jól vette a poénokat, és nagyra értékelte az őszinteséget, ahogy azt is, ha valaki vissza tudta csapni azt a bizonyos labdát. A királyi család igazán színes, és izgalmas tagja volt, mi így fogunk emlékezni rá.

A folytatásért kattints ide!