10 dolog, amit eddig nem tudtál Angelina Jolie és Brad Pitt közös gyermekéről

Shiloh Jolie-Pitt,Angelina Jolie,Brad Pitt Forrás: Getty Images
Szinte hihetetlen, hogy Shiloh Nouvel Jolie-Pitt 14 éves lett május 24-én. Mintha csak tegnap lett volna, amikor Angelina Jolie bemutatta Brad Pittel első, közös, vérszerinti gyermekét, a People magazin címlapján.

A famiily.hu cikke.

Shiloh Jolie-Pitt mindeddig rejtve maradt a kíváncsi tekintetek elől. Shiloh nemrégiben tartott szülinapja alkalmából összegyűjtöttük 10 érdekességet, hogy lássuk hogyan változott tinivé a szőke cukiság.

Shiloh Jolie Pitt Afrikában született.

Ahogyan közeledett a szülés időpontja, Jolie és Pitt ki akartak szakadni a médiafigyelem középpontjából, ami körülvette őket Los Angelesben. Így a család egy üdítőbb környezetet választott: a namíbiai sivatagot. Shiloh így Swakopmundban született. Miért éppen Dél-Afrika? Mert Angelina sok időt töltött itt az ENSZ jószolgálati nagyköveteként és beleszeretett a Határok nélkül (Beyond borders) forgatása alatt.

Ő volt az első csecsemő, aki viaszszobrot kapott.

Shiloh már fiatalon rekordot is döntött, ő volt az első csecsemő, akinek szobrot állítottak Madame Tussauds viasz panoptikumában. Nyolc éves volt, amikor egy new-yorki kiállításon leleplezték az édesdeden alvó viasz csecsemőt, miközben szülei őrzik az álmát.

Fiú akart lenni.

Mielőtt négy éves lett volna, Shiloh elkezdte felfedezni a saját nemét. Amikor az édesapja vendég volt Oprahnál 2008-ban, elárulta, hogy a kislány jobb szerette, ha Johnnak, vagy Peternek szólították, pont úgy, mint a Pán Péter című mesében. Amikor Angelinával a Vanity Fair 2010-ben interjút készített, megerősítette, hogy a lánya inkább fiú szeretett volna lenni. „Fiú szeretett volna lenni, így le kellett vágnunk a haját. Szerette a fiús ruhákat. Azt hiszi, hogy egy a fiútestvérei közül.” Shiloh még mostanában is előnyben részesíti az elegáns férfiruhákat.

Shilohnak és a nővérének, Zaharának is rendszeresen vannak műtéti beavatkozásai.

Ezekről azonban nem sok részletet lehet tudni. Márciusban Jolie írt a New York Times hasábjain arról, hogy mindkét lányt meg kellett operálni. „Az utóbbi két hónapot műtétről-műtétre ingázással töltöttem a nagyobbik lányommal és néhány napja végignéztem, ahogy a húga is kés alá feküdt egy csípőműtét miatt.” – írta. „Megértik, hogy ilyen kihívásokat átélni és küzdeni a túlélésért és a gyógyulásért, olyan dolgok, amikre büszkének kell lenni.”

Az édesapja végtelenül büszke rá.

Pitt imádja a gyerekeit. De úgy tűnik, hogy apuka szívében van egy kitüntetett hely Shiloh részére. „Brad annyira büszke Shilohra és arra, amilyen személyiséggé lett. Imádja, hogy mindig önazonos marad, és jó a testvéreihez is.”- mondta Jolie.

A cikk további részét a linkre kattintva olvashatod!

Brad Pitt imád összeöltözni a barátnőivel