Így mondd el, mit akarsz az ágyban (vagy máshol)

Borítókép:  Így mondd el, mit akarsz az ágyban (vagy máshol) Forrás: Pixabay.com/ OpenClipart Vectors
Hogyan vedd rá a másikat, ha szeretnéd, hogy elfenekeljen, ám ő meg az istennek nem akarja ezt megtenni? A Szexsulival most kaphatsz pár szakértői tanácsot.

Amikor szakmailag Pirner Alma fétistanfolyamán jártam még évekkel ezelőtt, az egyik legmeglepőbb fordulat az volt, hogy kivétel nélkül az összes csaj – voltunk nyolcan – azt mondta, hogy ők benne lennének egy csomó mindenben, de a pasijuk meg nem annyira, és ez milyen rossz.

Nyilván most én sem fogom megmondani a tutit ebben a cikkben, hogy hogyan vedd rá a másikat, ha szeretnéd, hogy elfenekeljen, ő meg az istennek nem akar. Egyrészt az, hogy minden fél benne legyen bármilyen szexuális tevékenységben, alap – írtam már a közös beleegyezésről.

Szóval volt egy szülinapom, amikor kutyahámot kaptam ajándékba, és baromira kiakadtam, mert nem egészen kutyahámra gondoltam, amikor kötözős játékokra utalgattam. Na, de a lényeg, hogy ez a témakör is erősen a “beszéljétek meg őszintén kategória”.

Oké, de mikor is lehet erről beszélni?

Mondjuk azt, hogy időben. Az egyik barátnőm frászt kapott attól, hogy az első randin megkérdezte a randipartnere, hogy hányas lába van, mert ő nagyon szereti a női lábakat. Ez így tisztasor, mert a barátnőm meg nem szeretné, hogy bárki a lábujját szopogassa, itt eldönthette, hogy akarja-e folytatni a randit vagy sem.

Kommunikálj, kommunikálj, kommunikálj!

Lehet az első randin ez kicsit túl sok információ volt, de az ismerkedési szakaszban – ha van ilyen a kapcsolatban – lehet tapogatózni, utalni rá, viccelni, a másik reakcióiból rá fogsz jönni, hogy mi a helyzet. Oly csodás az internet, millió mém van már az ilyen esetekre, át lehet küldeni a másiknak, és kiderül, hogy mi lesz. Itt nem az a lényeg, hogy tűpontosan ugyanazt akarjátok kipróbálni, persze, ha ez a szituáció, elképesztően szerencsések vagytok. Hanem az, hogy van-e kedve a másiknak kipróbálni azt, amit te nagyon szeretnél, vagy frászt kap tőle…

De mégis, hogyan lehet az ilyet tálalni? A folytatásból megtudod, kattints ide!

Miket mondj szex előtt, alatt és után? A galériából megtudhatod.