Bundazsák – az őszi és téli séták megmentője

Borítókép: Bundazsák – az őszi és téli séták megmentője Forrás: babaagynemubolt.hu
Amikor jó az idő, valahogy sokkal nagyobb mindenkinek a kedve a délutáni sétákhoz. A napsütés és a madarak csiripelése még a legnyűgösebb kisbabákat is elaltatja a babakocsi kényelmében. Na de amikor az időjárás hűlni kezd, valahogy a nagy séták száma szépen lassan lecsökken.

Ha ez nem lenne elég, még aggódni is többet kell, hiszen ősszel és télen a gyerkőcök sokkal gyorsabban, könnyebben fáznak meg. Ha te is ezek közé az anyukák közé tartozol, szeretnénk megnyugtatni, van megoldás a hűvös időjárásra! A megoldás neve: bundazsák.

Mi is az a bundazsák?

A bundazsák egy igazán praktikus kiegészítő minden babakocsival közlekedő anyukának. A bundazsákokban minden kisbaba kellemes melegben lehet akár egy hosszabb kirándulás során is! Akár a legnagyobb havazásokban, a legnagyobb mínuszokban is elviheted sétálni a kicsit, aki ebben a pihe-puha ágyikóban nem is fogja érezni, hogy hideg lenne. Ne mondj le csak azért a sétálásról, mert hideg van!

Hogyan válassz bundazsákot?

A webáruházak és a különböző boltok polcain sok különböző stílusú, színű és kialakítású darabot találhatsz. A következő néhány sorban bevezetünk a titkokba, hogy mi alapján tudod megtalálni a hozzátok leginkább illőt.

Legfontosabb természetesen az, hogy a bundazsák ne csak meleg legyen, de állja az eső és a hó által okozott nedvességet, és hogy védje a kicsit a legnagyobb szelekben is.

Nem kevésbé fontos az sem, hogy a budnazsáknak milyen a kialakítása. Legjobbak azok a darabok, amelyekbe már belevarrtak egy pillangópárnát, és gondoltak a biztonsági övek elhelyezkedésére is.

A következő lépés, hogy megtaláld a tökéletes színt. Alapvetően két vezérfonalat követhetsz: vagy kislányos/kisfiús darabot választasz, vagy a babakocsihoz illőt. Ha az előbbi opciót szeretnéd választani, mindenképp tartsd észben, hogy bizony nem muszáj a standard rózsaszín és kék színeknél maradni. A kislányos anyukáknak a világos kéket, a sárgát, a bézst ajánljuk, míg a fiús anyukáknak a szürkét, zöldet, mentát, pirosat.

A bundazsákok több típusát is meg lehet találni az interneten. Vannak nagyon könnyű darabok, álomszerűen puha darabok, illetve royal és prémium bundazsákok is. A nagy választékból biztosan te is megtalálod azt, amely a leginkább illik hozzátok. Válogass bátran, találd meg a tökéleteset!

Amiről még ne feledkezz meg

Mire lehet még szükséged a babakocsiban? Betétre, karfavédőre és biztonságiöv-védőre a babakocsiban. Télen pedig nem csupán bundazsákra lesz szükségetek, hanem egy meleg takaróra és kézmelegítőre is. Ne feledkezz meg egy nagy táskáról sem, amibe az összes játék, cumi és hami elfér.