Budapestről autóval csak másfél órára, a Tisza legszebb kanyarulatában található a Barack Thermal Hotel & Spa****

Borítókép: Budapestről autóval csak másfél órára, a Tisza legszebb kanyarulatában található a Barack Thermal Hotel & Spa****

A Tisza-parti Gyógy és Élményfürdővel komplexumot alkotó hotel között direkt az átjárás a zöld füvön, vagy – ha az időjárás ellenünk fordulna - a fedett folyosón át. Gyógyvizes termálmedencék, fedett, feszített víztükrű úszómedence, nyitott, illetve részben fedett élménymedencék, szauna világ – mely unikális élménye az egyedi tiszai homokkal borított pihenőhelyiség -, masszázsok, gyógykezelések, Jouvence Spa és Caracalla állnak rendelkezésünkre, legyen szó pihenésről, feltöltődésről, gyógyulásról.

A hotelben minden területen nagy hangsúlyt kap a természeti adottságokat tiszteletben tartó, innovatív termékek használata, így nem meglepő, hogy a kozmetikai kezelőkben Harangvölgyi kozmetikumok és eljárások várnak minket. Szépségünk mellett az egészségünkért is sokat tehetünk, ha kikérjük a gyógyászati részleg szakértőinek véleményét, meghallgatjuk tanácsaikat, vagy épp – előzetes bejelentkezéssel – a hotel szakorvosaihoz fordulunk konzultációra.

A Tisza part hívogató kanyarulata és homokos fövenye egyaránt csábító egy romantikus hétvége, vagy épp nagy családi kiruccanás esetén. A hoteltől pár percre található Tisza gyalog is könnyedén elérhető, de kerékpárt is bérelhetünk, ha messzebbre kalandoznánk. A mindig mosolygós, kedves, udvarias személyzet, az elegáns, komfortos szobák, a szuper kényelmes ágyak és a testünket körülölelő vizek megnyugtatják a lelket, pihentetik a testet. Vonásaink már az érkezést követő néhány órában kisimulnak, de még így is nehéz ellenállni a különleges szépség- és wellness kezelések sorának.